Şekersporun keyfine diyecek yok

TFF 2.Lig 3.Grupta sıkıntılı günleri son 5 haftadaki performansıyla silip atan temsilcimiz Şekerspor, 1-0lık Kırşehirspor galibiyetiyle gelecek haftalara daha iyi bakıyor.
Sezon başında grupta ilk ikiyi hedefleyen ancak bu şansını üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla kaybeden yeşil-beyazlıların ikili averajda grup üçüncüsü Zeytinburnuspor’un gerisinde kaldığı için hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Telekomspor maçını kazanması halinde klasman grubuna en iyi ihtimalle ikinci sırada başlayabilecek. Öte yandan yeşil-beyazlılar Telekomspor maçının hazırlıklarına dün yenileme çalışmasıyla başladı. Temsilcimizde hazırlıklara bütün oyuncular katılırken, Kırşehirspor maçının 59.dakikasında yerini Bahtiyar Bacanlı’ya bırakan Faruk’un baldırında bir problemin olduğu bunun için dünkü çalışmaya katılmadığı ifade edildi.
FERDİ VE UĞUR VE İLKER ŞEKERSPOR’LU GİBİ
Konya Şekerspor’da devre arası transferleri için düğmeye basıldı. Yeşil-beyazlı ekip Konyaspor kulübüyle Ferdi Başoda, Uğur Yanık Demir ve kaleci İlker Avcıbay için el sıkıştı.
TFF 2. Lig 3 grupta mücadele eden Konya Şekerspor sezonun yarıya girmesine bir hafta kala transferde düğmeye basıldı. Haftayı galibiyetle kapatan yeşil-beyazlı ekibin Konyaspor Kulübü ile Ferdi Başoda, Uğur Yanıkdemir ve kaleci İlker Avcıbay için el sıkıştığı öğrenildi.
Son 5 maçın birinde berabere kalan ve diğer dört maçını kazanan yeşil beyazlı ekip devre arasında yapacağı transferlerle klasman grubunu lider bitirerek Play-Off ta mücadele ederek bir üst lige çıkmak istiyor.
KARTAL: İYİ BİR TAKIMIZ
Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kırşehirspor karşısında son haftalardaki çıkışlarını sürdürdüklerini söyledi. Klasman grubuna avantajlı girmek ve çıkışlarını sürdürebilmek için sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Kartal, “Oyuncularımı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Gerçekten iyi mücadele ettik ve galip gelmesini bildik. Kaleci Gürsel’in kurtardığı net pozisyonlarda karşılaşmanın kırılma noktalaraydı. Önemli bir galibiyet aldık. İyi bir takımız. Çıkışımızı sürdürdüğümüz için mutluyuz. Ara transferde kadroya yapacağımız takviyelerle daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum” dedi.
Basın mensuplarının ara transferle ilgili sorularını da yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, yapacakları takviyelerle Bank Asya hedefini sonuna kadar zorlayacaklarını söyledi. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, her şeyin transfer döneminde netleşeceğini ifade eden Kartal, “Klasman grubuna avantajlı girebilmek için yakaladığımız çıkış önemli. Klasman grubunu lider bitirip Play-Off üzerinden Bank Asya hedefini sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Bunun için ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi
FARUK, TAKIMDA KALIYOR
Şekerspor’a geldiğinde Yavuz İncedal tarafından kadro dışı bırakılan Faruk Temel’i takımda düşünmeyeceğini açıklayan Teknik Direktör İsmail Kartal, Kırşehirspor maçından sonra, “Faruk ile sezon sonuna beraberiz” dedi. Mersin İdmanyurdu maçında sergilediği mücadeleyle herkesin takdirini kazanan Faruk’un takımın ağabeyi konumunda olduğunu belirten Kartal, “Ben geldiğimde Fatih Özer ve Faruk kadro dışıydı. Yönetim Fatih Özer’den sonra Faruk’u da affetti. Ben hakkaniyetli bir hocayım. Fatih’e görev verdiysem, Faruk’a da şans tanımam gerekirdi. Faruk’un son haftalarda neler yaptığı, takıma nasıl destek verdiği ortada. Bu nedenle Faruk ile sezon sonuna kadar birlikteyiz” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri