Şekersporun ilk rakibi Sakaryaspor

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçları kuraları çekildi

Torku Şekerspor’un ilk rakibi Sakaryaspor. Karşılaşma 16 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00’de oynanacak 

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçları kuraları çekildi. Torku Şekerspor ilk maçını 16 Mayıs Pazartesi günü Sakaryaspor ile oynayacak.  TFF'nin İstinye'deki merkezinde düzenlenen kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman ile kulüp temsilcileri katıldı.15-22 Mayıs tarihlerinde Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanacak play-off maçlarında, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren Bandırmaspor, Bugsaşspor, Beypazarı Şekerspor ve Yeni Malatyaspor ile Kırmızı Grup'un 2,3,4 ve 5'incileri Konya Torku Şekerspor, Eyüpspor, Sakaryaspor ve Adana Demirspor mücadele edecek. Eleme usulü ile oynanacak play-off maçları sonucunda 22 Mayıs Pazar günü yapılacak finali kazanan ekip, Bank Asya 1.Lig'e yükselecek.  Karşılaşmaların  programı şu şekilde  15 Mayıs Pazar 1.Maç Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor         (Mardan Antalyaspor             17.00),2.Maç Bandırmaspor-Beypazarı Şekerspor            (Mardan Antalyaspor 20.30), 16 Mayıs Pazartesi 3.Maç Sakaryaspor A.Ş.-Konya Torku Şekerspor            (Mardan Antalyaspor             17.00),4.Maç:Eyüpspor-Bugsaşspor (Mardan Antalyaspor 20.30). 18 Mayıs Çarşamba, 5.Maç: 1.Maç Galibi-2. Maç Galibi         (Mardan Antalyaspor             19.00), 19 Mayıs Perşembe 6.Maç: 3. Maç Galibi-4. Maç Galibi (Mardan Antalyaspor 19.00), 22 Mayıs Pazar Final 7.Maç:  5. Maç Galibi- 6.Maç Galibi (Mardan Antalyaspor             19.00)

Önceki gün oynadığı ve 2- 0 mağlup olduğu Ofspor maçı ardından ligi tamamlayan Konya Torku Şekerspor’da hedef play-off’lar. Yeşil beyazlı Ofspor maçının ardından, dün sabah sabah saatlerinde kara yolu ile Antalya’ya gitti. Temsilcimiz play-off hazırlıklarını burada yapacak.  Zorlu karşılaşmalar öncesinde Torku Şekerspor’da sarı kart cezalıları  Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya bu cezalarını tamamladı. Bununla birlikte takımda sakatlık bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Konya Torku Şekerspor Başkanı Yavuz Erence Konya’ya kupa ile döneceklerini ifade etti Erence:  “Bir sezonun daha sonuna geldiğimiz de ligdeki durumumuzun hak ettiğimiz bir yer olmadığı bir gerçek. Kendi rakiplerimize karşı bariz üstünlük sağladığımız halde alt sıralarda ki takımlara karşı gerek günümüzde olmamamız gerekse de konsantrasyon eksikliğinden kaynaklı lüzumsuz puanlar kaybettik. Bunun sonucunda da ligi 2. sırada bitirdik. Önümüzde zorlu bir play off süreci var. İşin ciddiyetinin ve Konya için öneminin farkında olan futbolcularımız oradan şampiyon bir takım olarak Konya’ya döneceklerine inancımız tam. Mutlak favori olmanın verdiği stresin üstünden gelip mutlu sona ulaşmak amacı ve duasıyla salı günü Antalya kampımız başlayacak. Öncelikle Konya’mıza, sonra camiamıza ve şirketimize hayırlara vesile olması ümidiyle Ziraat Türkiye kupasında sergilediğimiz performansında üstüne çıkarak kupayı Konya’ya getireceğiz” diye konuştu

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri