Şekerspor’un başarısıyla mutlu olurum

Konyanın yetiştirdiği değerli teknik adamlardan biri olan, Şekerspor ile başladığı lig macerası 8.haftada sona eren Yavuz İncedal, Şekersporun Play-Off şansını MERHABAya değerlendirdi.
Sezon başında Şekerspor ile başarılı olmak için kolları sıvayan ancak saha içi sonuçlardan sonra takımdan ayrılmak zorunda kalan tecrübeli çalıştırıcı, Şekerspor’un Bank Asya’ya yükselmesiyle gurur duyacağını söyledi. Şekerspor’un kurum olarak daima başarıyı hak ettiğini vurgulayan İncedal şunları söyledi:
“Şekerspor’un başında değerli bir isim Recep Konuk var. Şekerspor’un geleceği ile ilgili güzel düşünceleri var. Şekerspor takım olarak çok iyi yolda. Play-Off’lara yükselerek Bank Asya 1.Lig için önemli bir adım attılar. Play-Off maçlarında diğer takımlar kadar şansları var. Favorinin olmadığı, tek maçlık taktiğin ön plana çıkacağı, daha çok isteyen takımın bir üst lige yükseleceğini göreceğiz. Şekerspor’un Bank Asya’ya yakışan bir oyun tarzı var. Ligdeki mücadelelerini devam ettirirlerse, Play-Off’a yakışan bir oyun tarzı ortaya koyarlarsa bir üst lige çıkarlar. Birinci etap olarak söyleyebileceğimiz ligde gayet iyiydiler, umarım ikinci etapta da başarılı olarak bir üst lige yükselirler” 
Teknik direktörlük hayatında iki kez Play-Off heyecanı yaşadığını belirten İncedal, Play-Off maçlarındaki heyecanın hiçbir şeye benzemediğini, bu maçlarda favori takım diye bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, daha önce Eskişehirspor’da ve Konya Endüstrispor’u çalıştırırken iki kez play-off heyecanı yaşadığını belirterek, “Play-off maçlarının ortamı her şeyden farklı. Lig maratonunda kaybedilen maçların telafisi olabiliyor ama tek maçlık sistemde maça iyi hazırlanan, inanan takım bir adım önde. Play-offlarda eşleşmeler, maça hazırlık, maçın taktiğini sahada daha iyi uygulayan takım bir üst lige yükselecek. Şekerspor’a baktığımızda rakipleri kadar şansının olduğunu söylemek mümkün. Bu anlamda onların kaderini kendine özgüvenli olmaları belirleyecek. Bu maçların favorisi kesinlikle yok. Fenerbahçe bile gelse Play-off’lara katılsa onu bile yüzde yüz favori gösteremeyiz. Umarım Şekerspor bir üst lige yükselir. Şekerspor’un Bank Asya 1.Lig’e yükselmesi o takımı daha önce çalıştıran bir teknik direktör olarak bana mutluluk ve gurur verir” diye konuştu.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri