Şekerspor’u zor maçlar bekliyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Dünü yaptığı çift idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Şekerspor, öğleden sonra teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde yaptığı çift kale maçta Denizli Belediyespor maçının teknik ve taktiğini çalıştı. Temsilcimiz bugün yapacağı çift idmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlamış olacak. Genç milli takımdan dönen Ömer Ali’de çalışmalara katıldı. Şekerspor’da hazırlıklar yarın ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.
Konya Şekerspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, futbolcuların sergilediği hırslı ve neşeli çalışma Denizli maçı öncesinde yönetim kurulu ve teknik heyeti memnun ediyor. Kırmızı kart cezalısı olan ve cezası biten kaleci Ziya’nın, görev verilmesi halinde Denizli Belediyespor karşısında forma giyebileceği bildirildi. Şekerspor son haftalarda yakaladığı çıkışını Denizli önünde de devam ettirmek istiyor. Yaşadığı teknik direktör değişikliği ile çıkış yakalayan Konya Şekerspor Mehmet Altıparmak ile çıktığı maçların 4’ünü de kazandı. Son olarak ise Alanya deplasmanına giden yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Altıparmakla maç kaybetmeyen Şekerspor bu durumu devam ettirmek istiyor.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak ilk yarıda vasat bir görüntü veren Şekerspor’u ligde kalan 8 haftada zor maçlar bekliyor. Yeşil-beyazlılar, bu haftadan başlayarak 8 günde 3 maç yaparken, kalan 8 karşılaşmanın 4’ünü iç sahada, 4’ünü de deplasmanda oynayacaklar. Pazar günü Denizli Belediyespor’u konuk edecek olan Konyaspor, 18 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Eyüpspor, 21 Kasım Pazar günü dei iç sahada Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Şekerspor, 29 Kasım’da ise deplasmanda lider Akhisar Belediyespor ile zor maça çıkacak. Ligin 10. haftasının ardından teknik direktör İsmail kartal ile yollarını ayırarak yeni teknik adam Mehmet Altıparmak ile yoluna devam eden Şekerspor, 18. haftayı fikstür gereğince bay geçerek nefeslenecek. Yeşil-beyazlılar, ligde kalan 4 maçta ise; içi sahada Göztepe ve Tepecikspor, deplasmanda da İstanbulspor ve Fethiyespor ile mücadele edecek.
Konya Şekerspor’un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Alanyaspor maçında ortaya koydukları futbolla galibiyeti hak etiklerini ancak şanssız bir beraberlik aldıklarını söyledi. Denizli Belediyespor maçında bu şanssızlığı kırmanın ve güzel bir galibiyet almanın hesaplarını yaptıklarını ifade eden Altıparmak; “Şanssız şekilde direklerden dönen toplar, oyuncularımın kaçırdığı goller nedeniyle Alanya karşısında beraberliğe razı olduk. Önemli olan kaybetmemekti, bunu da başardık. Play-Off yolunda bir puan, iyi puandır. Hafta sonu oynanacak olan Denizli maçında iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyoruz. Bizim hedefimiz ligde üst sıralara yükselebilmek. Rakibimiz Denizli Belediyespor ise demir attığı alt sıralardan kurtulabilmek. O açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zor bir maç olacak. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyoruz. Tek hedefimiz alacağımız galibiyetle ligin zirvesine doğru emin bir adım atmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bizler sahada ekip olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Ancak Şekerspor taraftarını da Pazar günü yanımızda görmek istiyoruz. Bizim bu zorlu yolda onlara ihtiyacımız var. Bu durumu bilsinler ve bizi zorlu maçta yalnız bırakmasınlar ” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri