Şekerspor’da yüzler gülüyor

TFF 2.Lig 3.Klasman grubunda Alibeyköysporu 2-0 mağlup ederek liderliği ele geçiren temsilcimiz Şekersporda yüzler gülüyor.
Grupta haftalardır liderliği kovaladıktan sonra dün Alibeyköy’ü rahat bir oyunla geçen yeşil-beyazlılar, sergilediği mücadeleyle liderliği sonuna kadar sürdüreceğinin sinyallerini verdi. Geçen hafta Kırşehirspor karşısında kendi kalesine gol atan Hakan, Alibeyköyspor filelerini 6.dakikada havalandırınca hem takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı hem de kendini affettirmiş oldu. İkinci yarıya müthiş bir başlangıç yapan ve 3 maçta 7 puan toplamasının yanında oynadığı futbol ile rakiplerine gözdağı veren yeşil-beyazlılar aynı zamanda yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. 20 Kasım 2008’de Mersin ile Konya’da oynadığı ve 4-4 biten karşılaşmadan sonra küllerinden yeniden doğarak eski günlerinden futbol esintileri sunan yeşil-beyazlılar Alibeyköyspor’u 2-0 yenerek iyiden iyiye rahatladı. Yeşil-beyazlılarda şimdi gözler önümüzdeki hafta evinde karşılaşacağı Zeytinburnuspor karşılaşmasına çevrildi. Şekerspor-Zeytinburnuspor karşılaşması 15 Şubat Pazar günü 13:30’ta Atatürk Stadı’nda oynanacak.
ERENCE: GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Alibeyköyspor ile kritik bir maça çıktıklarını, bu karşılaşmayı kayıpsız atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Alibeyköyspor karşısına ne yapacağını bilen, kendinden emin bir takım olarak çıktıklarını vurgulayan Erence şunları söyledi: Alibeyköyspor’u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturduk. Takım olarak kötü günleri atlattık, bundan sonra bizi güzel günler bekliyor. Kazanmanın yanında istikrar sağlayan bir takım olduk. Yenilmezlik serimiz 10 maça çıktı. Umarım ilerleyen haftalarda bunu devam ettiririz. Alibeyköyspor karşısında bizi rahatlatan erken dakikalarda gol bulmamızdı. Karşımızda kesinlikle kazanmak isteyen bir takım vardı. Biz buna rağmen sabırlı oynadık, rakibimizi küçümsemeden sonuca gitmeyi başardık. Ayrıca bu karşılaşmada yeni transferlerin de takıma uyum sağladığını gördük. Oyuncularımızı bu galibiyetten ötürü kutluyorum
KARTAL: ÖNEMLİ OLAN ZİRVEDE KALABİLMEK
Alibeyköyspor maçını değerlendiren Teknik Direktör İsmail Kartal, liderliğe yükselmekten çok daha da önemlisinin zirvede kalabilmek olduğunu söyledi. Kartal, İstanbul deplasmanında Alibeyköy'e karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek “İlk kez suni sahada maça çıktık. Ancak buna rağmen oyuncularımız çok iyi mücadele etti. İlk yarıda bulduğumuz iki golle sonuca gitmeyi bildik” dedi. Kartal, grupta her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu belirterek, 3. Klasman Grubu'nun diğer gruplara göre daha dengeli ve güçlü ekiplerden oluştuğunu kaydetti. Grupta alt sıralarda yer alan Maltepespor'un gruptaki son 3 maçını da kazanmasının grubun ne kadar dengeli ve zorlu olduğunu gösterdiğini ifade eden Kartal, şunları söyledi: Alibeyköy'ü yenerek liderlik koltuğuna oturduk. Liderlik önemli ancak daha da önemli olan zirvede kalabilmek. Şimdilik sadece bir adım öndeyiz. Bu grupta herkes lider olabilir. 3 hafta önce düşmeme mücadelesi veren Alibeyköy, 2 hafta sonra grubun lideri olabilir. Bu nedenle her maça aynı ciddiyetle hazırlanmalıyız
UĞUR 28, EMRE KÖKSAL 14 DAKİKA FORMA GİYDİ
Konyaspor’dan Şekerspor’a transfer olduktan sonra ne zaman forma giyeceği konuşulan Uğur Yanıkdemir, Kırşehirspor maçından sonra Alibeyköyspor maçında da 28 dakika forma giydi. Oyunda kaldığı süre içinde çalışkanlığıyla ve mücadelesiyle alkış alan Uğur’un ilerleyen günlerde takıma daha çok faydalı olacağı gözlerden kaçmadı. Şekerspor’a Yavuz İncedal’ın kazandırdığı bir başka genç oyuncu Emre Köksal da Alibeyköyspor deplasmanında 14 dakika forma giydi. Elinde bol alternatifli bir kadro bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti. Kartal, oynayan, yedek bekleyen her oyuncunun mutlu olduğunu vurguladı. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri