Şekersporda tek hedef galibiyet

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Zeytinburnusporu konuk edecek.

Dün yaptığı tek idmanla hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Evinde oynadığı Mersin Büyükşehir ve deplasmanda oynadığı Etimesgut Şekerspor maçlarından dört puan alarak büyük moral bulan temsilcimiz evinde vereceği zorlu sınavdan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Yarın saat 13.30’da Atatürk Stadında start alacak olan Konya Şekerspor-Zeytinburnuspor futbol müsabakasını Şanlıurfa bölgesi klâsman hakemlerinden Niyazi İzgören yönetirken, yardımcılığını ise Mehmet Uğur Alptekin ve Halil Çağlayan yapacak. Yakaladığı çıkışı devam ettirmek ve sezon başında önlerine koyduğu hedeften kopmamak isteyen temsilcimizde, kadro dışı kalan Önder Yılmaz, Fatih Özer, Ünal Odabaşı ve sakatlığı süren Muhammet Akıncı dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor.
Etimesgut galibiyetinden önce son olarak Maltepespor’u 2–0 mağlup eden temsilcimizde Teknik Direktör İsmail Kartal da Şekerspor ile ikinci kez kazanmanın sevincini yaşamak istiyor. Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, özellikle son iki haftada ortaya koydukları futbolla gelecek için umut verdiklerini ve yarın oynayacakları Zeytinburnu maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.
İlk yarıda kalan haftalarını kayıpsız kapatmak istediklerini ifade eden Kartal; “Mersin ve Etimesgut maçlarında tüm camiamızı mutlu eden bir görüntü ortaya koyduk. Bunun artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bunu başarabilmek için öncelikle Zeytinburnu maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var ve evimizde kazanarak çıkışımızı sürdürmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Daha iyi bir ekip olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İlk yarıyı kayıpsız tamamlamak ve ikinci yarı hazırlıklarına moralli başlamak istiyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Mersin ve Etimesgut maçlarında yakaladıkları başarı grafiğini Zeytinburnu maçında da devam ettirmek istediklerini söyledi. Kaliteli bir ekip olduklarını ve son haftalarda yakaladıkları çıkışın tesadüf olmadığını göstermek için mutlak galip gelmek istediklerini ifade eden Erence; “Bizim teknik heyet ve futbolcularımıza bu konuda olan inancımız sonsuz. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız zorlu sınavdan anlımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum. Son haftalarda daha iyi oynuyoruz ve deplâsmanda kazanarak moral bulduk. Bundan böyle puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İçeride ve dışarıda kazanıp, hızla üst sıralara doğru tırmanacağız. Zeytinburnuspor’u yenerek, Etimesgut galibiyetine bir anlam katmış oluruz. Şu anda takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. İnşallah, sahadan üç puanla ayrılan taraf Konya Şekerspor olacaktır. Ayrıca bu önemli maçta taraftarlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bu maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile sahada mücadele gücümüzün artacağına inanıyorum. Alacağımız üç puan tüm camiamızın kenetlenmesi ile daha da kolaylaşacaktır. Onun için tüm futbol severleri ve Konya’nın desteğini arkamızda görmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri