Şekerspor’da tek hedef 3 puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüy
Lig’in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan ve üst üste aldığı yenilgiler ardından teknik adam değişikliğine giden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta aldığı Fethiyespor galibiyeti ile bulduğu morali evinde kazanarak artırmanın hesaplarını yapıyor.
Hafta başında başarılı teknik adam Kadir Özcan ile sezon sonuna kadar anlaşan ve hedefi olan Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmak için mücadele eden Şekerspor Pendik maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek isterken geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile zirvede yara alan Elazığspor’un zorlu haftada puan kaybetmesini bekliyor. Elazığspor, ikinci yarının başında temsilcimiz Şekerspor’u mağlup eden Eyüpspor’a konuk olacak.
Pendik maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde devam ettiren Konya Torku Şekerspor’da sakatlığı süren ve düz koşu yapan Bahadır’ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erman ve sarı kart cezalısı Cafercan Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Recep konuk Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlıları, Kulüp Başkanı Yavuz Erence ve yönetim kurulu üyeleri de takımı idmanlarda yalnız bırakmıyor.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. hafta karşılaşmaları 13 Şubat tarihinde oynanacak. Oldukça büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu haftada karşılaşmaların programı ise şu şekilde: 1461 Trabzon–Pursaklarspor, Konya Torku Şekerspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdu-Belediye Vanspor, Elazığspor-Eyüpspor, Tokatspor-Adana Demirspor, Kocaelispor-Ofspor, Sakaryaspor-Dardanelspo, Şanlı Urfaspor-Türk Telekomspor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Fethiye galibiyeti ve Elazığspor’un puan kaybetmesiyle birlikte büyük moral bulduklarını söyledi. Ayrıca teknik adam konusunda yaptıklarız kan değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını ifade eden Erence; “Üst üste iki haftalık yenilgi sonrası Fethiye maçını kazanarak, lider Elazığspor’un da kaybetmesiyle büyük moral bulduk. Yeni teknik direktörümüz Kadir Özcan’la birlikte tekrar bir çıkış yakalayacağımıza ve Bank Asya 1. Lig şansımızı zorlayacağımıza inanıyorum. Özcan deneyimli bir teknik adam, yıllardır Türk futbolunun içinde. Daha önce Kasımpaşa’yı Süper Lig’e çıkardı. Kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Teknik direktörümüz, takıma aynı zamanda ağabeylik yapacak birisi. Konya Torku Şekerspor, pes etmeyecek ve alacağı galibiyetlerle iddiasını sürdürecek. Pendikspor’la oynayacağımız maçı kazanacak güçteyiz. Camia olarak kenetlenmeli ve yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz. Bunun için bu hafta sonu Pendik maçında taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Onların vereceği destek ile arzuladığımız galibiyeti alacağımıza inancımız sonsuz” diye konuştu.
Şekerspor’un yeni Teknik Direktörü Kadir Özcan ise kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Tek hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek olduğunu kaydeden Özcan; “Ligdeki yerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda çok iyi bir istikrar yakalayıp maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Çok kaliteli bir kadromuz var, kulüpte hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Tek eksik başarı, inşallah bu başarıyı da kenetlenerek yakalayacağız. Buna tüm camia olarak inanıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri