Şekerspor’da parola galibiyet

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Pazar günü 15:30ta İstanbulspora konuk olacak temsilcimiz Şekerspor, formalite şeklinde geçecek karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Etimesgut Şekerspor’u yenerek, kümede kalmak için mücadele eden takımların kaderine etki etmeyeceğini gösteren yeşil-beyazlılar İstanbul deplasmanında 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Temsilcimizde cezaların nedeniyle Etimesgut maçında forma giyemeyen Cem Baki, Şinasi ve Murat Yılmaz Teknik Direktör İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde forma giyebilecek. Aynı karşılaşmanın son dakikalarında sarı kart gören Emre Köksal ise İstanbulspor deplasmanında forma giyemeyecek. Etimesgut maçından önceki idmanda sakatlanarak sezonu kapatan Emrehan ise İstanbulspor deplasmanında forma giyemeyecek.

İki sezon önce 1.Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden burada grup şampiyonu olan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği TFF 3.Lig’den ikinci lige yükselerek Konya’nın gururu olmuştu. Sezona kötü başlamasına rağmen klasman grubunda üst üste başarılı sonuçlar alarak şampiyonluğunu garantileyen yeşil-beyazlılar Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği il ve tarihte oynanacak Play-Off maçları için gün saymaya başladı. Grubu şampiyon bitirerek Bank Asya 1.Lig’e gözünü diken yeşil-beyazlıların Play-Off’ta karşılaşacağı rakipleri de belli olmaya başladı. Temsilcimiz statüye göre 4 grup birincisi ve yükselme grubundan gelecek 3 takımla karşılaşacak. Yükselme grubundan gelecek takımların son hafta belli olacağı ligde gruplarını ilk sırada bitirmeyi garantileyen Dardanelspor, Trabzon Karadeniz ve Şanlıurfaspor yeşil-beyazlıların muhtemel rakipleri arasında bulunuyor. 2.Grupta son hafta lider giren Denizli Belediyespor’a ise Play-Off vizesi için son haftada alacağı bir puan yetiyor. Yükselme grubunda Bucaspor’un şampiyon olarak Bank Asya 1.Lig’e çıkmayı garantilerken 2.sıradaki Belediye Vanspor ile Mersin İdmanyurdu, Tokatspor ve Tarsus İdmanyurdu ile Çorumspor Play-Off vizesi almak için mücadele edecek.
ŞEKER İSTANBULSPOR İLE 4.RANDEVUDA
Pazar günü İstanbulspor ile formalite maçına çıkacak yeşil-beyazlılar daha önce rakibiyle yaptığı 3 karşılaşmanın 1’ini kazanırken, 1 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Kademe grubunun 3.haftasında deplasmanda İstanbulspor’u konuk olan yeşil-beyazlılar sahadan 0-0’lık skorla ayrılırken, aynı grupta oynanan rövanş karşılaşmasında ise rakibine evinde 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk kez klasman grubunda ilk yarının son haftasında oynanan maçta mağlup eden yeşil-beyazlılar sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Hafta sonu düşmemek için temsilcimiz Şekerspor’u mutlak yenmesi gereken İstanbulspor, kritik karşılaşmaya çok büyük önem veriyor.Temsilcimiz Şekerspor ise ligde hiçbir şaibeli söylentiye yer vermemek için İstanbulspor’u mağlup etmenin hesaplarını yapacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri