Şekerspor’da moraller bozuk

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, Türkiye Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Lig’i Ofspor yenilgisi ile kapatarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar kupada önümüzdeki Çarşamba günü Beşiktaş ile Antalya’da karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası gurup maçlarının ilkinde Manisaspor’u 2-1 mağlup ederek gruplara moralli başlamıştı. Hazırlıklarını aralıksız sürdüren yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı idmanla çalışmalarına son noktayı koyacak ve Salı günü Antalya’ya hareket edecek.
Türkiye Kupasında fırtınalar estirdikten sonra, birden duran ve ligde son iki hafta aldığı yenilgilerle zirveden kopmaya başlayan Konya Torku Şekerspor’da yaprak dökümü başladı. Yeşil-beyazlılar, Zafer Biryol ve Barış Çetin’le yolları ayırırken, Bahadır’la ilgili de Beşiktaş maçı sonrası karar verilecek.
Sezona fırtına gibi başlayan, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ve Ziraat Türkiye Kupasında tutulmaz bir takım görüntüsü veren Konya Torku Şekerspor’da artık işler iyi gitmiyor. Sezonun ilk yarısının son iki haftasında üst üste aldığı yenilgilerle bir anda puan olarak zirvenin hayli gerisine düşen yeşil-beyazlılarda moraller de bozuldu.  Ziraat Türkiye Kupasında, Çarşamba günü Beşiktaş’la rakibin cezası nedeniyle Antalya’da oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Şekerspor’da önümüzdeki günlerde birtakım operasyonlar yapılacağı söyleniyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, yaptığı kısa açıklamada, “Sezon başından bu yana, gerek ligde gerekse kupada elde ettiğimiz sonuçlar ortada. Totalde başarılı bir takımız, ancak alınan son iki yenilgi doğal olarak moralleri bozdu. Beşiktaş’la oynayacağımız kupa maçı için, futbolcuların morallerini düzeltmeye ve bu maça konsantre olmaları sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah, Beşiktaş’tan puan koparıp, kupada yolumuza devam edeceğiz. Maçın Antalya’da oynanması da, bir avantaj diye düşünüyorum. Olabilecek en iyi yerdi” şeklinde konuştu.
Konya Torku Şekerspor’da Zafer Biryol ve Barış Çetin’le yollar ayrıldı. Zafer’in İstanbul’a gittiği, Barış Çetin’inse Ofspor’la anlaştığı öğrenildi. Uzun süreden beri sakatlığı devam eden Bahadır Sekizkardeş’le ilgili de Beşiktaş maçından sonra bir karar verileceği ve bu oyuncunun büyük olasılıkla gönderileceği söyleniyor.
ÖMER ALİ KONYASPOR’A GİDİYOR  
Konya Torku Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner’in, Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’la anlaşmaya vardığı ve sezonun ikinci yarısında yeşil-beyazlı formayı giyeceği belirtiliyor. Konuyla ilgili her iki cepheden de net bir açıklama yapmazken, Şahiner’in son haftalardaki isteksiz oyunu haberleri doğrular nitelikte. Tüm gelişmeler, Ocak ayı transfer döneminde netlik kazanacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri