Şekerspor'da moraller bozuk

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Konya Şekerspor'da, Eyüpspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak,  klasman grubuna hiç beklemedikleri bir yenilgiyle başladıklarını söyledi. 
 Özellikle maçın ilk yarısında önemli fırsatlar yakaladıklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini anlatan Altıparmak, ''Karşılaşmasının son dakikasında yediğimiz golle maçı kaybettik. Mücadele etmeden hiçbir maçı kazanamazsınız. Bu maçta 3 puan için gerekli olan mücadeleyi gösteremediğimize inanıyorum'' dedi. Altıparmak, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları maçlardan sonra lige konsantre olmakta sıkıntı çektiklerini ifade ederek, şunları kaydetti: ''Biz ekip olarak, hala kupa maçlarında kaldık. Futbolcularımızı uyarmamıza ve onlarla devamlı konuşmamıza rağmen ne yazık ki lige dönemedik. Futbolcularımın kendine gelmesi açısından böyle bir yenilgiye ihtiyacımız vardı. Ancak futbolcu kardeşlerime olan inancım devam ediyor. Bu takımı buralara biz getirdik, bu gruptan da yine biz çıkaracağız. ''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri