Şekerspor’da mesai sürüyor

Torku Şekerspor’da Hafta sonu deplasmanda oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları sürüyor.
Zorlu maçın hazırlıklarına Pazar günü başlayan yeşil-beyazlı ekipte ilk yarının sonuna kadar oynamaları zor görünen Bahadır ve Zafer Biryol dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zafer Biryol’un belinde problem olduğu Bahadır’ın ise çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ifade edildi. Şanlıurfa maçında 4. sarı kartını gören Mehmet Balban ise Tarsus karşısında forma giyemeyecek. Şanlıurfa maçında iki gole imzasını atan ve galibiyette büyük pay sahibi olan Muhammet Reis ve Süleyman Varlık ise kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyuncular Tarsus maçında sarı kart görmeleri takdirde cezalı duruma düşecek. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan Rıdvan Sağlam ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tarsus İdmanyurdu maçında forma şansı bulabilecek. Ligde ve kupada aldığı sonuçlarla Konya spor kamuoyunu sevindiren Torku Şekerspor şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Elazığspor’un peşini bırakmak istemiyor. Hafta sonunda Konya Torku Şekerspor Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşırken Elazığspor ise Kocaelispor deplasmanına konuk olacak.
Yeşil-beyazlı temsilcimizi de yenen Kocaelispor’un Elazığspor’a da bir sürpriz yapması bekleniyor. Elazığspor’un Lige -6 puan ile başlayan ancak şu anda 14 puan toplayan Kocaelispor karşısında puan kaybetmesi halinde Şekerspor’a liderlik için büyük bir fırsat
Mehmet Altıparmak, “Her şey yolunda gidiyor. Çok şükür şu ana kadar bir aksilik olmadı. Tarsus İdmanyurdu düşme hattında olan bir takım ve çok zor bir maç olacak. Oralardan puan koparmak o kadar da kolay değil ama, biz galibiyetle dönmek ve kalan dört maçımızda 12 puan toplayıp ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. Takım olarak tam bir uyum içerisindeyiz, rakip kim olursa olsun hepsini yenecek gücümüz var. Son zamanlarda taraftar sayımızın arttığını görmek de bizleri sevindiriyor. Bundan sonra Konya’da oynayacağımız maçlarda, taraftarımızın daha da çoğalarak bizlere destek vermelerini bekliyor ve desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Oynadığımız futbolun güzelliği, mağlup duruma düşsek dahi futbolcularımın bir an bile oyundan kopmadan işlerini yapmaları çok hoş. Burayı aşmışsak, zaten mesele de kalmıyor”dedi.
Dünü de tek idman yaparak Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürecek olan Konya Torku Şekerspor’da sakatlıkları süren ve tedavilerine devam edilen Zafer Biryol ile Bahadır’ın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Mehmet Balban da forma giyemeyecek. 
Alınan galibiyetlerin takıma büyük moral verdiğini ifade eden Konya Torku Şekerspor’un genç oyuncusu İshak Çakmak, “ İyi bir hava yakaladık. İlk yarının sonuna kadar bu havayı devam ettirmek istiyoruz. İkinci yarıya da iyi bir hazırlık yaptıktan sonra ekip olarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Önümüzde zorlu bir deplasman maçı var. Bu maça da aynı ciddiyet ve konsantre ile çıkarak kazanmak istiyoruz. Bu maçtan 3 puanı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri