Şekerspor’da keyifler yerinde

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin dibine demir atan Denizli Belediyespor’u 6-2 mağlup etmenin keyfini yaşıyor.

Sarıyer deplasmanından yenilgi ile dönen ve zirve yarışında yara alan temsilcimiz, aldığı bu farklı galibiyetle bir taraftan moral buldu bir diğer taraftan da rakibi Eyüp ile arayı açma fırsatı yakaladı. Yeşil-beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 52’ye çıkarttı ve zirvede rahat bir nefes aldı.

Bir maç eksiği ile Şekerspor’u 3 puan geriden takip eden Eyüpspor ise Tepecikspor ile kendi evinde berabere kalarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. Aldığı beraberlikle puanını 47’ye çıkartan Eyüp ile Şekerspor arasındaki puan farkı 5 oldu. Haftayı maç yapmadan geçen Turgutluspor 45 puanla 3. sıradaki yerini korurken, ligin orta sıralarında bu hafta fırtınalar esti.
Haftaya 4. sırada giren Alanyaspor, kendi evinde Sarıyer’e 1-0 mağlup oldu ve 41 puanda kalarak 6. sıraya geriledi. Sarıyer ise aynı puan ve averajla 5. sıraya yükseldi. İstanbulspor’u kendi evinde 3-2 mağlup eden Fethiyespor ise puanını 42’ye çıkarttı ve 4. sıraya yerleşti.
Klasman Grubu’nun 13. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 14. haftada oynanacak olan maçlar şöyle: Konya Şekerspor 6-2 Denizli Belediyespor Fethiyespor 3-2 İstanbulspor Eyüpspor 0-0 Tepecikspor Alanyaspor 0-1 Sarıyer. 14. hafta maçları: Turgutluspor-Fethiyespor İstanbulspor-Konya Şekerspor Denizli Belediyespor-Alanyaspor Sarıyer-Eyüpspor.
Öte yandan aldığı 6-2’lik galibiyetle moral bulan yeşil-beyazlılar, ligin 14. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak olan temsilcimize her hangi bir eksik bulunmuyor. Denizli maçında cezasını tamamlayan Muhammet Reis, İstanbulspor maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, Onur Akbay, Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Öte yandan yeşil-beyazlılarda Gökhan Caba kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz gün bir araya gelen yönetim kurulu, teknik heyetin disiplinsiz davranışları konusunda Caba ile ilgili rapor vermesi ile birlikte bu futbolcunun kadro dışı kaldığını açıkladı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, Denizli Belediyespor’un puan sıralamasında en alt sırada yer aldığını, ligde iddiası olmadığını ve iddiası olmayan takımlara karşı oynamanın her zaman zor olduğunu söyledi. Futbolcuların rakibi küçümsemediklerini ve rehavete kapılmadıklarını belirten Altıparmak, “İlk 15 dakikada müthiş bir mücadeleyle skoru 3-0’a getirdik. Sonrada 6-2 gibi farklı bir sonuç elde ettik. Daha da farklı olabilirdi” dedi. Farklı galibiyetin yanı sıra iyi futbolun da kendisini mutlu ettiğini ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti: “Son 3 haftadır çok iyi oynuyoruz. Geçen hafta kaybettiğimiz Sarıyer maçında da çok iyi mücadele ettik, o maçı da farklı kazanabilirdik, ama olmadı. Dünkü Denizli Belediyespor maçında da futbolcu kardeşlerim çok iyi mücadele ettiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Sezonun en iyi futbolunu oynadığımızı söyleyebilirim. Kendilerini kutluyorum.” Önlerinde 5 haftalık periyot kaldığını ve her maçın final havasında olduğunu anlatan Altıparmak, bütün maçları kazanarak play-off’lara kalmak istediklerini sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri