Şekerspor’da hoca karmaşası

TFF 2. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda teknik direktör karmaşası devam ediyor.
 Geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan ve yeni sezon için transfer çalışmalarına hoca sorunu yüzünden bir türlü başlayamayan temsilcimizi önümüzdeki günlerde hareketli saatler bekliyor.
Lig’in sona ermesinin ardından yeşil-beyazlıları Bank Asya 1. Ligi’nin kapısına kadar taşıyan tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, dinlenmek için İstanbul’un yolunu tutu. Kartal’ın Konya’ya dönmesinin gecikmesi ardından çıkan söylentilerle birlikte Şekerspor camiası ve yönetim kurulu hoca arayışlarına başladı. İsmail Kartal’ın alternatifi olarak düşünülen Bahattin Güneş, yönetimin Kartal konusunda kesin bir açıklama yapmaması üzerine geri planda kalmayı tercih etti.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Teknik Adam İsmail Kartal, Konya’ya dönerek yönetim kurulu ile masaya oturdu. Her fırsatta takımın başında olduğunu ve transfer konusunun görüşüldüğünü dile getiren Kartal, yoluna Şekerspor ile devam etmek istediğinin sinyallerini verdi. Ancak bu gelişmelerle birlikte yeşil-beyazlı yönetim kurulunun sessiz kalması ve konu ile ilgili açıklama yapmaması kafalarda soru işaretlerinin belirmesine neden oldu. Tüm bu gelişmelerle birlikte yönetimin hoca konusunda nasıl bir tutum sergileyeceği camia tarafından merakla bekleniyor.
Ortada dönen söylentilerin ardından teknik adam İsmail Kartal, gelecek ile ilgili umutlu açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı yönetimle bir araya gelen Teknik Direktör İsmail Kartal, yönetimle ufak pürüzler yaşadığını ancak bu pürüzlerin görevi bırakmasını gerektirmeyeceğini ifade ederek, “Şekerspor ile yola devam ediyorum” dedi. Yönetimle yaptığı görüşmede gelecek sezonun planlaması ve yapılacak transferler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden İsmail Kartal, şampiyonluk kovalayacak bir takım oluşturmak için çalışacaklarını söyledi.
Yönetimle yaşadığı ve ufak pürüzler olarak adlandırdığı sorunları detaylandırmak istemediğini ve bunun çok da hoş bir şey olmayacağını belirten İsmail Kartal, Şekerspor’dan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirterek, “Ben Şekerspor’un sözleşmeli teknik direktörüyüm ve halen görevimin başındayım. Yeni sezonla ilgili çalışmalar yapıyorum. Benim bu görevden ayrılma gibi bir düşüncem yok. Ama aksi olurda yönetimimiz benimle çalışmak istemezse bu karara saygı duyarım” dedi. 
Önümüzdeki günlerde tekrar Konya’ya geleceğini ve transfer çalışmalarına hız vereceklerini belirten Kartal, “Geçtiğimiz sezon çok kısa bir sürede takım kurmuştuk. Kadromuzun çoğu kiralık futbolculardan oluşuyordu. Bu sezon öncesi ise uzun bir zamanımız olacak. Hedefimiz olan Bank Asya 1. Lig’i için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu. İsmail Kartal, Konyaspor’un ligden düşmesinin ise kendileri için bir kayıp olacağını belirterek, “Artık Konyaspor’dan futbolcu alacağımızı sanmıyorum. Konyaspor, Süper Lig’de mücadelesine devam edebilseydi bizim için çok daha iyi olacaktı. Konyaspor’a da yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri