Şekerspor’da gözler transferde

2009-2010 futbol sezonunda da TFF 2. Ligde mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda uzun süredir sürüncemede kalan teknik adam sorunu, yönetim kurulunun sessizliğini bozması ile son buldu.
Yöneticiler, İsmail Kartal ile 1 yıllığına yeni bir sözleşme imzalandığını açıkladı. Teknik adam Kartal’ın görevimin başındayım açıklamaları karşısında yönetim kurulunun uzun süre sessiz kalması kafalarda soru işaretlerinin belirmesine neden olmuştu.
Yaklaşık iki hafta devam eden fırtınalı sürecin ardından yollarına devam eden Teknik Direktör İsmail Kartal ve yönetim kurulu, yaşanan gelişmelerin ardından transfer için kollarını sıvama aşamasına geldi. Geçtiğimiz günlerde de yaptığı açıklama ile transfer dosyasını hazırladığını belirten teknik adam Kartal, dosyayı yönetim kuruluna sunduğu ve çalışmaların büyük bir gizlilik içerisinde yürütüldüğü belirtiliyor.
Öte yandan bir takım görüşmeler için İstanbul’da bulunan Kartal’ın burada transfer için çalıştığı ve önümüzdeki günlerde Konya’ya dönerek yönetime alınacak futbolcular ile ilgili yeni bir rapor sunacağı gelen haberler arasında. Ayrıca yine geçen haftalarda Kartal ve Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin yaptığı açıklamalara göre, Bank Asya’nın kapısından dönen takımın iskeletinin bozulmayacağı ve yapılacak nokta transferlerle daha iyi ve daha tecrübeli bir takım oluşturulacağı düşünülüyor.
ŞEKERSPOR’UN B GENÇ TAKIMI FİNALE YÜKSELDİ
Öte yandan Konya Şekerspor B Genç Takımı fırtına gibi esiyor. Yeşil-beyazlılar ikinci kademe maçlarında da yenilgi yüzü görmedi ve finallere adını yazdırdı. 2008-2009 sezonu B Gençler Türkiye Şampiyonası İkinci Kademe Müsabakaları 17-19 Haziran 2009 tarihlerinde 3’er takımlı 8 ayrı grup merkezinde toplam 24 takımın katılımı ile yapıldı. Şanlıurfa, Kastamonu, Giresun, Aksaray, Nevşehir, Manisa, Eskişehir ve Burdur grup merkezlerinde tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonunda grup birincisi olan 8 takım İstanbul’da yapılacak olan final müsabakalarına isimlerini yazdırdılar.
Aksaray Grubu’nda yer alan Konya Şekerspor ilk maçında Niğde Belediyespor’u 11-0 yendi. Aynı takımı 6-0 yenen Kayseri Erciyesspor ile finalde karşı karşıya gelen temsilcimiz güçlü rakibi ile oynadığı müsabakayı 1-0 kazanarak finallere yükseldi.
Gençlerin bu başarısı Şekerspor camiasının yüzünü güldürdü. Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu, “B Genç takımımız önce 1. kademede ardından da 2. kademe maçlarında kalitesini ortaya koydu. Namağlup yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girmemiz camiamıza büyük mutluluk verdi. İnşallah İstanbul’da yapılacak olan finallerde de güçlü rakiplerimiz karşısında Konya’yı ve Şeker camiasını en iyi şekilde temsil edip dereceye gireceğiz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri