Şekerspor’da galibiyet hesapları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 15. haftasında yarın Türk Telekomspor ile karşı karşıya gelecek.
Dün öğleden sonra teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde son çalışmasını gerçekleştiren yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye yeniden oturan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde Türk Telekom’u yenerek zirve yolunda emin bir adım daha atmanın hesaplarını yapıyor. Alacağı galibiyetle yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Konya Şekerspor’da sezonun ilk yarısını kapatan Zafer Biryol ve Bahadır’ın tedavileri devam ediyor. Cezası sona eren Mehmet Balban ise, teknik heyetin görev vermesi halinde Türk Telekomspor maçında forma şansı bulabilecek. Bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran yeşil-beyazlı ekip ligde ve kupada başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. İçerde ve dışarıda galip gelmesini bilen Şekerspor’un birisi deplasman diğeri ise kendi sahasında olmak üzere iki yenilgi aldı. İlk yenilgisini deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip sahasında ise Kocaelispor’a yenilerek ikinci yenilgisini aldı. Sahasında oynadığı 7 maçta 14 puan toplayan Şekerspor bu karşılaşmaların 4’ünü kazanırken 2’sinde berabere kaldı.
Oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 13 puan topladı. Konya Torku Şekerspor rakip kalelere 13 gol atarken kendi filelerinde 7 gol gördü. Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci deplasman maçında Pursaklarspor’u 5-0’la geçti. Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Torku Şekerspor Pendikspor’u 4-2’yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve deplasmandaki ilk yenilgisi ise 1461 Trabzonspor karşısında aldı. Torku Şekerspor daha sonra Tokat deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Türk Telekom maçında üç puan almak istediklerini söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşmadan taraftarlarının vereceği destek ile mutlak galibiyet almak istediklerini ifade eden Altıparmak; “Artık ligde kolay maç yok her maçımıza final gözü ile bakıyoruz. Lig’in sonunda gülen taraf olmak için bütün maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanmamız ve kazanmamız gerekiyor. Rehavete kapılmadan iyi bir performans ortaya koyup zorlu maçlardan anlımızın akı ile çıkmayı hesaplıyoruz. Türk Telekom maçı da kolay bir maç olmayacak. Kendi evimizde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak istediğimizi almak için çaba göstereceğiz. İnşallah, taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenip liderliğimizi sürdüreceğiz. Onun için tüm Konyalı futbol severleri ve Şekerspor camiasını bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri