Şekerspor’da galibiyet hesapları

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 19. haftasında kedi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz gün üç günlük izinin ardından bir araya gelen temsilcimiz dünü yaptığı çift idmanla tamamladı. Bugün sabah yeniden Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı kondisyon ağırlıklı çalışma ile güne başlayacak. Öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacak olan temsilcimiz günü tamamlayacak. Yarın çalışmalarını yüksek tempoda sürdürecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı çift kale maçta zorlu Göztepe maçının provasını yapacak.

Manisa deplasmanından lider Akhisar ile berabere kalan ve kaçırdığı üç puana üzülen temsilcimiz tüm futbol severlerin beğenisini ve taktirini topladı. Önümüzdeki Çarşamba günü ligin köklü kulüplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz bu maçtan üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde Göztepe maçı öncesinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Engin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sakatlığı süren ve tedavisi devam eden Muhammet Reis ise zorlu maçı yetiştirilmeye çalışılıyor.
Zirve yarışında üst sıralardan kopmamanın hesaplarını yapan temsilcimiz, maç yapmayacağı haftada zorlu rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyecek. Kendisini averajla bir sıra geriden takip eden Göztepe hafta sonu lider Akhisar Belediye’yi ağırlayacak ve evinde önemli bir sınav verecek. Aynı puanda bulunan Alanyaspor ise zirve için hesaplar yapan ancak son haftalarda düşüşe geçen Turgutluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Öte yandan ligin kalan 4 haftasında Şekerspor’u birbirinden zorlu maçlar bekliyor. 18. haftayı maç yapmadan kapatacak olan temsilcimiz 19. haftada kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi zirve mücadelesi veren Göztepe’yi konuk edecek. 20. haftada ligin alt sıralarında bulunan İstanbulspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek olan yeşil-beyazlılar 21. haftada ise orta sıralarda bulunan Tepecikspor’u ağırlayacak. Lig’in 22. ve son haftasında ise lige tutunmanın mücadelesini veren Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu zor periyodu kayıpsız atlatarak Play-Off hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.  
Konya Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ligin kalan haftalarının kendileri açısından oldukça zor geçeceğini söyledi. Öncelikle Çarşamba günü oynayacakları Göztepe maçını kazanmanın hesaplarını yaptıklarını ifade eden Altıparmak; “Çok zor bir periyot bizi bekliyor. Kendi sahamızda ve dışarıda zirve için çok önemli sınavlar vereceğiz. Öncelikle Göztepe’yi mağlup etmek istiyoruz. Bu maçın hazırlıklarını hırslı bir şekilde devam ettiriyoruz. Tek hedefimiz taraftarlarımızın önünde yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek. Bunu başaracak gücümüz var ve benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam. Lider Akhisar’ın ardından bizimle birlikte Göztepe ve Alanyaspor aynı puanda bulunuyorlar. Biz bu haftayı maç yapmadan kapatacağız. Ancak gözümüz kulağımız rakiplerimizin yapacağı karşılaşmalarda olacak. Göztepe lider Akhisar, Alanya ise Turgutlu ile karşılaşacak. Birbirinden zorlu geçecek olan bu iki maçı yakından takip edeceğiz” dedi.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Göztepe ile oynayacakları maçta mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. Taraftarlarının desteği ile bunu başaracaklarının altını çizen Erence; “Lig’in son haftalarında iyi bir çıkış yakaladık. Bunu kendi evimizde oynayacağımız Göztepe maçında devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz olan Play-Off’a kalmak için mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız” diye konutu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri