Şekerspor’da Erence güven tazeledi

TFF 2. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, dün genel kurul yaptı.

Ligin sona ermesi ile büyük bir sessizlik içine giren yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yaptığı genel kurul ile sessizliğini bozdu. Konya Şeker Fabrikası sosyal Tesisleri’nde yapılan kurula tek liste ile katılan Kulüp Başkanı Yavuz Erence güven tazeledi. Konya Şekerspor yaptığı genel kurul ile yönetimi yeniden şekillendirdi. Kurul sonunda Erence’nin oluşturduğu listede eski yönetim kurulu üyeleri Selim Uysal Sefa Çağlayan ve Veysel Yarar yer almazken, bu isimlerin yerine Tarhan Oğuz Ünlüer, Semih Namal ve Doğan Akın yeni yönetim listesinde yer aldı.
Yeşil-beyazlı yönetim kurulu yapılan kongrenin ardından yeni sezon çalışmaları için kollarını sıvadı. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturmayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, ardından da yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Futbolcular ve teknik adam Altıparmak, memleketlerine dönerken gelecek sezon ile ilgili kararları önümüzdeki günlerde alacaklar. Şekerspor ardından teknik heyet ve futbolcularla birer birer masaya oturulacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yaptıkları olan kongre ile birlikte yeni sezon çalışmalarının startını verdiklerini söyledi. Yeni sezon çalışmalarının Şekerspor adına oldukça yoğun bir tempoda geçeceğinin altını çizen Erence: “Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. İyi bir ekibiz ve daha iyisini yapmak için yarından itibaren kollarımızı sıvayacağız. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Geride kalan sezonda Play-Offlar’ı son maçta kaçırdıkları için çok üzüldüklerini kaydeden Erence; “Liglerin en iyi takımlarından biriydik. Sezon boyunca iyi mücadele ettik ve çok iyi maçlar çıkarttık. Ancak bazı şanssızlıklar ve son maçta masa başında dönen oyunlar neticesinde Bank Asya şansını kaybettik. Şimdi önümüzdeki sezon çok daha iyi işler başarmak için yola çıkacağız. Daha iyi bir takımla lige başlayacağız. Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız şanssızlıkların tekrarlanmaması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
GÜLEN TARAF TAVŞANLI OLDU
Öte yandan TFF 2. Lig Play-off müsabakalarında rakiplerini yenerek Bank Asya 1. Lig’e yükselen Tavşanlı Linyitspor’da kupa sevinci yaşanıyor. TFF 2. Lig Play-off final maçında Eyüpspor’u 2-1 yenerek Bank Asya 1. Lig’e yükselen Tavşanlı Linyitspor’da futbolcular kupa sevincini taraftarlarla paylaştı. Kupayla şampiyonluk turu atan Linyitsporlu futbolcular, taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaptılar. Karşılaşmanın ardından Linyitspor’a tarihi bir başarı kazandırdığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, “Taraftarımızla bir bütün olup Bank Asya 1. Lig’e yükselmeye hak kazandık. Taraftarımızla bu mutluluğu sabaha kadar yaşayacağız” dedi. Tavşanlı Linyitspor’un kaptanı Tanju ise zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Çok güzel bir oyun ortaya koyduk. Ancak taraftarın desteği bizi motive etti ve karşılaşmayı kazandık. Galibiyeti taraftara ve oğluma hediye ediyorum” diye konuştu. Öte yandan karşılaşma öncesinde Eyüpsporlu taraftarlar ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Stat kapısı girişinde bekleyen Eyüpsporlu taraftarlar ile güvenlik görevlileri tekme ve tokatlar ile birbirine girdi. Polis ekiplerinin araya girmesiyle kavga kısa sürede sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri