Şekersporda Dardanel hazırlığı başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk için mücadelesine devam eden Konya Torku Şekersporda Dardanelspor maçı hazırlıkları dün başladı

Yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Kadir Özcan nezaretinde günü hafif bir çalışma ile tamamladı. Dardanel maçının ilk antrenmanına bütün oyuncular katıldı. Lig’in 32. haftasında deplasmanda Türk Telekomspor ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar rakibini 3-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. Temsilcimiz Konya Şekerspor bu sonuçla puanını 64’e çıkarttı. Yeşil-beyazlılar, Elazığspor’un Sakarya deplasmanında 1-0’lık skorla aldığı galibiyetle son haftalara 4 puan geride girdi.

 

Yeşil beyazlıların başarılı genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner Telekomspor maçıyla ilgili olarak önemli bir karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Takım olarak iyi bir mücadele örneği göstererek sahadan galip ayrıldık. İyi de bir mücadele gösterdik. Aldığımız bu 3 puan bizi mutlu etti ancak rakibimizin de kazanması nedeniyle aradaki fark devam etti. Her şeye rağmen biz sezon sonuna kadar işimizi yapmaya devam edeceğiz. Uzun süredir Elazığspor ile şampiyonluk yarışı içindeyiz. Sezon içinde hem onlar hem de biz liderliğe yerleşmiştik. Ancak az bir süre kalmasına rağmen yarış daha bitmedi. Öyle ya da böyle biz bu işi başaracağız. Bunu yapmak istiyoruz. Bu çerçevede de takım olarak birlik ve bütünlüğümüz üst seviyede. İnandığımız zafere ulaşacağımızı düşünüyorum.” dedi.

 

CAFERCAN VE ONUR KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEDİ

 

Torku Şekerspor’un başarılı orta saha oyuncusu Cafercan Aksu ve başarılı defans oyuncusu Onur Akbay Konyaspor’un sahasında Beşektaş ile oynadığı maçı tribünden takip etti. Alınan Türk Telekomspor galibiyeti ile zirve yarışını devam ettiren Torku Şekerspor’un başarılı iki oyuncusu Konyaspor’un Beşiktaş ile oynadığı mücadeleyi 90 dakika boyunca dikkatli bir şekilde takip etti. Konya Torku Şekerspor yıldız oyuncunun forma giydiği Telekomspor maçını 3-0 kazandı. Cafercan, Tarsus İdmanyurdu maçında cezası nedeniyle forma giyememişti. Telekomspor karşısında forma giyen başarılı genç oyuncu 3 gole de kendi imzasını attı.

 

Yıldız oyuncu 2. Ligde gol krallığında 3. sırada. Cafercan attığı 15 golle Kırmızı Grupta ise zirvede yer alıyor. Takımın en fazla gol atan oyuncusu olan Cafercan’ı 7 golle Erman Özcan ve Murat Dilek takip ediyor.  takımın diğer golcüleri ise 6 golle Muhammet Reis ve 5’er golle Ömer Ali Şahiner ve Ömer Yalçın.  Cafercan Aksu ile Konyaspor Beşiktaş maçını izleyen Onur Akbay da Şekerspor’un başarılı oyuncularından birisi Akbay bu sezon gösterdiği performans ve istikrarla yeşil-beyazlı ekibin başarısında büyük pay sahibi. Genç oyuncu Onur Akbay Şekerspor defansındaki başarılı oyunu ve yaptığı kritik müdahalerle birçok maçta takımına önemli puanlar kazandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri