Şekerspor’da çalışma zamanı

Konya Torku Şekerspor’da Kızılcahamam kampı sonrası oyunculara verilen iki günlük izin bugün bitiyor.
Konya’da toplanacak olan yeşil beyazlı ekip 2010-2011 sezonunun ilk maçında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Geçtiğimiz sezon Play-offları kıl payı kaçıran Torku Şekerspor yeni sezona daha temkinli başladı. Kadrosunun iskelet yapısını koruyan yeşil-beyazlı ekip yaptığı nokta transferler ile takımını güçlendirdi. Zafer Biryol gibi başarılı bir golcüyü de renklerine bağlayan Konya Torku Şekerspor yeni sezon için taraftarlarını sevindirdi. 2010-2011 sezonu hazırlıklarına Temmuz ayı ortalarında Çumra’da başlayan yeşil-beyazlı ekip ilk etap kampını ay sonunda tamamlayarak iki gün izine ayrılmıştı.

İkinci etap hazırlıklarını ise Kızılcahamam Patalya Otelde yapan Torku Şekerspor burada birçok hazırlık maçı oynadı. Son maçını Çorumspor ile oynayan yeşil beyazlı ekip bu maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. İkinci etap kampı boyunca hazırlık maçları oynayan temsilcimiz gösterdiği performansla göz doldurdu. Yeşil-beyazlılar Kızılcahamam’daki son hazırlık maçını Çorumspor ile oynayan Şeker ekibi Adana Demirspor maçı öncesinde yarın Kırıkkalespor ile bir hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor. Bugün Konya’da toplanacak olan Torku Şekerspor lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Kırmızı Grupta mücadele edecek Torku Şekerspor oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile teknik heyeti ve taraftarını sevindirdi. Kızılcahamam kampında özel maçlara ağırlık veren yeşil-beyazlı ekip burada oynadığı ilk maçta Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldı ancak havanın yağışlı olması iki takımın da oyun performansını etkiledi. İkinci maçında ise Batman Belediye ile karşılaşan Konya Torku Şekerspor bu maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi. Skordan çok oynanan oyundan memnun olan yeşil-beyazlı ekibin teknik heyeti takımın ileride daha iyi olacağının sinyalini verdi. Gruptan da rakibi olan Sakaryaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu maçta da rakibinin sert oyununa karşı iyi bir mücadele örneği sergileyen Torku Şekerspor gösterdiği performansla da göz doldurdu. Yeni Malatyaspor karşısında iyi futbol oynayan temsilcimiz bu karşılaşmadan da 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip Kızılcahamam kampının son maçında ise Çorumspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar bu maçı da 1-1’lik beraberlikle kapattı. Ancak Torku Şekerspor’un kamp süresi boyunca oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performans yönetim ve teknik heyet başta olmak üzere taraftarlarını memnun etti. Yeni sezon öncesi hazır hale geldiğinin sinyalini verdi. Ligin açılış maçında 29 Ağustosta Adana Demirspor deplasmanına gidecek olan Torku ekibi bu maça kadar tam hazır hale gelmek istiyor.

İki kamp döneminin de çok iyi geçtiğini ifade eden Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “ İki dönemden oluşan yeni sezon hazırlıklarımız çok olumlu bir havada geçtiği. Takımdaki arkadaşlık ve kaynaşma son derece üst düzeyde. Bu durum hepimizi mutlu ediyor. İlk etap çalışmalarımızı Çumra’da yaptık. Çumra kamp yapmaya çok elverişli bir yer. İlerleyen yıllarda Şekerspor burayı daha aktif kullanacaktır diye düşünüyorum. İkinci etap çalışmalarımızı ise Kızılcahamam’da yaptık. Yurdu etkisi altına alan hava sıcakları ister istemez bizi de etkiledi. Ancak bu zor şartlara rağmen iyi bir kamp dönemi geçirdik. Oynadığımız hazırlık maçlarında ortaya konulan futbol beni oldukça memnun etti. Henüz tam anlamıyla hazır değiliz ufak tefek eksiklerimiz var. Ancak bu eksiklerimizi kalan bir hafta içinde en aza indirgemeye çalışacağız. Adana Demirspor karşısına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

ÖMER ALİ ÖDÜL ALDI

Konya Şekerspor’un genç milli oyuncusu Ömer Ali Şahiner Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Konya Şubesi tarafından başarı ödülüne layık görüldü. TÜFAD Konya Şubesi tarafında düzenlenen ödül töreninde başarı ödülüne layık görülen Konya Torku Şekerspor’un genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner ödülünü Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın elinden aldı. Ömer Ali’nin ödül heyecanı gözlerden kaçmadı

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri