Şekerspor’da Altıparmak dönemi

Konya Şekersporda süren teknik direktörlük krizi son buldu.

Yeşil-beyazlı yönetim teknik direktör İsmail Kartal’ın sözleşmesini feshederek takımın başına Mehmet Altıparmak’ı getirdi. Altıparmak daha önce Kocaelispor, Kartalspor ve Tarsus İdmanyurdu takımlarını çalıştırdı. Tecrübeli teknik adam ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını ifade eden Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence,” Yönetim olarak Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollarımızı ayırma kararı aldıktan sonra teknik adam arayışlarına başlamıştık. Ve bu sorunu Mehmet Altıparmak ile çözdük. Hocamızın geçmişi başarılarla dolu. Kendisinin Konya Şeker’de başarılı bir sezon geçireceğine inanıyoruz” dedi.

Sıra Adanaspor’da 
Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren ve hafta sonunda kendi sahasında Fethiyespor’u 3-0 yenerek büyük moral bulan Konya Şekerspor’da gözler Türkiye Kupası’na çevrildi. Yarın sahasında Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ile karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlılar hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde yapacağı hafif ter idmanı ile tamamlayacak. Temsilcimizde kart cezalıları Turgay, İshak ve sakat olan Onur’un dışında eksik oyuncu bulunmazken, hedef Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u yenerek gruplara kalmak. Kupada başarılı sonuçlar alarak play-off maçlarını oynama hakkı elde eden yeşil-beyazlı ekip ilk eleme maçında Ankara Demirspor’u 3-0 başarmıştı. Daha sonra ise kendisi ile aynı grupta mücadele eden Turgutluspor ile karşılaştı. Spor otoriteleri bu takımı favori görürken Şekerspor zorlu rakibini de yenerek bir üst tura çıktı. Şekerspor yarın oynayacağı maçı da kazanarak gruplara kalmak istiyor.  
Fethiyespor galibiyeti ile birlikte kötü günleri geride bıraktıklarını ifade eden Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence,” Ligde çok kötü günler geçiriyorduk. Takımda moral ve motivasyon bozukluğu vardı. Hafta sonunda kendi sahamızda Fethiyespor maçını kazanmamız birlikte kötü günleri geride bırakmış olduk. Yarın Konya’da Türkiye Kupası’nda Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Şekerspor olarak hedefimiz Türkiye Kupasın’da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek” dedi.
Konyalı futbol severleri bu maça beklediklerini ifade eden Başkan Erence” Konya’yı Türkiye Kupasında temsil eden tek takımız. Konyalı futbol severleri bu maça bekliyoruz. Onların desteği ile rakibimizi kupadan eleyeceğiz” diye konuştu. TFF2. Lig 2. grupta oynanan 11. hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar şu şekilde: Eyüpspor 4-1 Denizli Belediyespor, Sarıyer 1-3 Alanyaspor, Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor 2-0 Turgutluspor, Konya Şekerspor 3-0 Fethiyespor, Göztepe 1-0 Tepecikspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri