Şekerspor’da Akhisar seferberliği

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, evinde oynayacağı Akhisar maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak için camiada seferberlik hali hakim. Camia hafta sonu oynanacak Akhisar Belediye Gençlikspor

Konya Şekerspor, Pazar günü evinde oynayacağı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarını dün öğle üzeri yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Antrenmanda tüm futbolcuların oldukça hırslı oluşları göze çarparken, bir türlü galip gelememenin kendilerinde stres yarattığını belirten Konya Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, “İyi oynuyoruz, oynadığımız maçlarda sayısız gol fırsatları yakalıyoruz. Ancak bir türlü son vuruşları golle tamamlayamıyoruz ve galip gelemiyoruz. Bu durum üzerimizde ister istemez büyük bir baskı oluşturdu. En kısa sürede bu durumdan kurtulmalıyız. Çalışmalarımız bu doğrultuda yapıyoruz. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Oyuncularımın antrenman performansından memnunum.

Onlarından tek isteği üzerlerinde bulunan bu kara bulutları biran önce dağıtmak. Tek bir galibiyet alabilsek, devamının geleceğine inanıyorum. Maçlarımızı seyredenler de görüyor, ortaya koyduğumuz futbol yabana atılacak gibi değil. Ne var ki, futbolda sonuç önemli. Akhisar maçını kazanarak, bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyorum. Rakibimiz karşısında alacağımız bir galibiyet bizi bir ana önce yukarı çıkarır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Genç ve hırslı oyunculardan kurulu bir takımız.
Oluşan tablo ister istemez oyuncularımızın üzerinde büyük bir baskı yaratıyor. Alınacak bir galibiyet emin olun her şeyi pozitif yönde değiştirecektir. Bu zor zamanlarda taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Takımlarına güvensinler. Çünkü iyi bir takıma sahipler. sadece şans yanımızda olmuyor. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz, onların vereceği destekle sahadan galibiyetle ayrılıp yolumuza daha hızlı devam etmek istiyoruz. Alınan sonuçlar kimseyi aldatmasın, Konya Şekerspor çok iyi bir takım ve kaliteli oyunculara sahip. İlerleyen zaman içerisinde bunun ne denli doğru olduğu görülecek.” şeklinde konuştu.
Konya Şekerspor’da herhangi bir cezalı oyuncu bulunmazken, hafif sakatlıkları olan kaleci Ziya ve İshak dün Recep Konuk Tesislerinde gerçekleştirilen idmanda düz koşu yaptı. Bu iki oyuncunun, Akhisar maçında teknik heyet görev verdiği takdirde forma giyebileceği belirtildi. Yeşil-beyazlı camianın bu zorlu maçta genç oyunculardan çok şey bekledikleri ifade edildi 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri