Şekerspor zorlandı: 1-0

Şekerspor, ligde alt sıralarda yer alan ve düşmeme mücadelesi veren İstanbulspor’u zorda olsa 1-0 yenerek zirve yarışını sürdürdü.
Karşılaşmanın tek golü, ikinci yarıda Cafer can’dan geldi. Şekerspor, maçın başlama vuruşuyla birlikte rakip yarı alana yerleşti. Ancak, iyi organize olamayan yeşil-beyazlılar, ilk 45 dakikada gol pozisyonları bulmakta zorlandılar. Yakaladıkları bazı atakları ise değerlendiremeyince ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Ligde klasman grubunu birinci sırada bitirerek play-off maçlarına katılmayı amaçlayan ve bu yolda da önemli avantaj sağlayan Şekerspor 2. yarıya da baskılı başladı. Kadir'in yerine Samet'i Serkan'ın yerine de Erman'ı oyuna alan Mehmet Altıparmak'ın bu hamleleri sonucu da değiştirdi.
79. dakikada gelişen Şekerspor atağı penaltı ile sonuçlandı. Beyaz noktaya konulan topun başına geçen Cafercan, şık bir vuruşla İstanbulspor filelerini havalandırarak maçı skorunu belirledi: 1-1. Şekerspor, bu galibiyetle liderlik koltuğunu bu hafta da kaptırmadı.. Yeşili-beyazlılar, ikinci sırada yer alan Eyüpspor’un Sarıyer’e yenilmesiyle umutlarını iyice artırdı. Şekerspor, bu hafta ise zirvenin bir diğer iddialı takımı Turgutluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şekerspor, bu maça yüksek moralle ve eksiksiz hazırlanacak..

STAT: Recep Konuk
HAKEMLER: Burak Cem Tahiroğlu xx, Aynur Aysun Akar xx, Ferudun Kara xx
KONYA ŞEKERSPOR: Gürsel xx, Kadir Demirel xx (Dk. 67 Samed xx), Bahadır xx, Gökhan xx, Engin xx, İshak xx, Muhammet xx, Anıl xx, Serkan xx (Dk. 61 Erman xx), Abdullah xx (Dk. 83 Onur x), Cafercan xxx
İSTANBULSPOR: Olcay xx, Sait xx, Doğan xx (Dk. 45 Fırat x), Cemal xx, Recep xx, Baykal xx, Müslüm xx, Aytek xx, Kadir x (Dk. 60 Fuat x), Orhan xx (Dk. 76 Sezgin xx), Coşkun xx
GOL: Dk. 80 Cafercan (Penaltıdan) (Konya Şekerspor): 1-0
SARI KARTLAR: Dk. 59 Fırat, Dk. 79 Olcay (İstanbulspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri