Şekerspor, Zeytinburnu virajında

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, grubun 14. haftasında bugün deplasmanda Zeytinburnuspor ile karşı karşıya gelecek.

İstanbul Zeytinburnu Stadı’nda oynanacak olan maçın başlama saati 14.30. Ligin zirvesi için mücadele eden iki ekibin karşılaşmasını İzmir bölgesi hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek. Alabaş’ın yardımcılığını Şenol Ersoy ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Emre Çilimli. Ligin zirvesini kalan maçlarda bırakmayarak Play-Off’a gitmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar evine galibiyetle dönmek istiyor.

Konya Şekerspor’da sakatlıkları devam eden ve İstanbul’da tedavi olan Ferhat Yayla ve Kenan Başkan dışında eksik bir oyuncu yok. Günlerdir kamuoyunu meşgul eden, Fenerbahçe’ye gidip gitmediği merak konusu olan ancak daha sonra Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, satmadık dediği Ömer Ali’de Zeytinburnuspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yer alacak. Yeşil-beyazlılarda Emirhan, Emrehan, Cem Baki ve Şinasi Zeytinburnuspor karşılaşması öncesi kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Zeytinburnu maçında kart gördükleri takdirde 15. haftada oynanacak olan Maltepespor maçında forma giyemeyecek. Zeytinburnuspor karşılaşmasında kayıp yaşamak isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kart sınırında bulunan oyuncularından dikkatli olmalarını istediği bildirildi.
Bugün oynanacak maça 50 puanla lider girecek yeşil-beyazlılar Zeytinburnu deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde Play-Off’lara katılma yolunda önemli bir engeli kayıpsız aşmış olacak. Zeytinburnu karşılaşmasına büyük önem veren oyuncuların kulağı aynı saatte oynanacak Türk Telekom-Etimesgut Şekerspor karşılaşmasında olacak. Zeytinburnu’nu mağlup etmekten başka bir şey düşünmeyen yeşil-beyazlı oyuncuların en büyük isteği Telekom-Etimesgut Şeker maçının berabere sonuçlanması olacak. Zeytinburnuspor ile bugüne kadar oynadığı 3 karşılaşmada sahadan 2 kez mağlup ayrılan kalesinde 7 gol gören, rakibine sadece 3 gol atan temsilcimiz yarınki maçta bu şanssızlığını kırmak için de mücadele edecek. Zeytinburnu’nu sadece bir kez yenebilen Şekerspor, zorlu maçta rakibi karşısında ikinci galibiyetini alarak, hem liderliğini sürdürmek hem de son haftalara avantajlı girmek istiyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün Zeytinburnu önünde ligin zirvesi için büyük önem taşıyan çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. En yakın takipçilerinin 4 puan önünde lider durumda bulunduklarını ve bu avantajlarını kaybetmemek için mutlak galip gelmek istediklerini ifade eden Kartal; “Bu maçta hem liderliği sürdürebilmek için kazanmamız gerekecek hem de rakibimizle bugüne kadar oynadığımız maçlarda aldığımız şanssız sonuçları telafi etmek istiyoruz. Zeytinburnu’da ligin zirvesinden kopmamak ve alacağı puanlarla yarışta var olduğunu göstermek için mücadele edecek. O açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zorlu bir maç olacak. Ancak biz bulunduğumuz yeri sağlamlaştırmak ve zirve için emin bir adım daha atmak için mutlak galip gelmek istiyoruz. Ekip olarak iyi durumdayız. Başarışa inanmış ve hedefimize ulaşmak için mücadele eden bir ekibiz ve sahadan istediğimizi alarak ayrılmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Alibeyköyspor galibiyeti takım olarak nasıl kenetlendiğimizi göstermiştik. Zeytinburnuspor maçında da aynı birlikteliği sergileyerek haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri