Şekerspor Zeytinburnu virajında

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ligin 19. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Zeytinburnusporu konuk edecek.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Konya Şekerspor-Zeytinburnuspor futbol müsabakasını Şanlıurfa bölgesi klâsman hakemlerinden Niyazi İzgören yönetirken, yardımcılığını ise Mehmet Uğur Alptekin ve Halil Çağlayan yapacak. Evinde oynadığı Mersin Büyükşehir ve deplasmanda oynadığı Etimesgut Şekerspor maçlarından dört puan alarak büyük moral bulan temsilcimiz evinde vereceği zorlu sınavdan üç puanla ayrılmak istiyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde ligin zirvesi için mücadele eden Zeytinburnuspor, 26 puanla 3. sırada yer alıyor. Yakaladığı çıkışı devam ettirmek ve sezon başında önlerine koyduğu hedeften kopmamak isteyen temsilcimiz ise 17 puanla 9. sırada. Evinde oynayacağı maçtan arzu ettiği skor ve sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, kadro dışı kalan Önder Yılmaz, Fatih Özer, Ünal Odabaşı ve sakatlığı süren Muhammet Akıncı dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Etimesgut galibiyetinden önce son olarak Maltepespor’u 2–0 mağlup eden temsilcimizde Teknik Direktör İsmail Kartal da Şekerspor ile ikinci kez kazanmanın sevincini yaşamak istiyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Zeytinburnuspor maçını kazanarak yakaladıkları iki haftalık çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi. Ayrıca ligde kalan dört haftayı en az kayıpla ve moralli kapatmak istediklerinin altını çizen Kartal; “Bunu başarmak için öncelikle bugün evimizde oynayacağımız Zeytinburnu maçından galip ayrılmak durumundayız. Son haftalarda iyi bir futbol ortaya koyduk ve aldığımız skorlarla moral kazanmamızla birlikte gelecek için de umut bulduk. Kazandığımız bu moralle kendi saha ve seyircimiz önünde vereceğimiz zorlu sınavdan anlımızın akı ile çıkacağımızı düşünüyorum. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam. Elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtarak istediğimiz sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum. Öte yandan ligin zirvesi için mücadele eden Zeytinburnu karşısında taraftarımızın bize vereceği desteğe çok ihtiyacımız olacak. Bu maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile sahada mücadele gücümüzün artacağına inanıyorum. Alacağımız üç puan tüm camiamızın kenetlenmesi ile daha da kolaylaşacaktır. Onun için tüm futbol severleri ve Konya’nın desteğini yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları zorlu Zeytinburnu maçını kazanmak istediklerini söyledi. Mersin ve Etimesgut karşılaşmalarında tüm Şekerspor camiasını memnun eden bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Erence; “Aldığımız skorlarla da ligin üst seviyelerine doğru tırmanmaya başladık. Bugün oynayacağımız maçı kazanarak bunu devam ettirmek istiyoruz. Ekip olarak, camia olara bunu başaracağımıza olan inancımız sonsuz. Son haftalarda daha iyi oynuyoruz ve deplâsmanda kazanarak moral bulduk. Bundan böyle puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İçeride ve dışarıda kazanıp, hızla üst sıralara doğru tırmanacağız. Zeytinburnuspor’u yenerek, Etimesgut galibiyetine bir anlam katmış oluruz. Şu anda takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. İnşallah, sahadan üç puanla ayrılan taraf Konya Şekerspor olacaktır. Ayrıca bu önemli maçta taraftarlarımıza da önemli görevler düşüyor” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri