Şekerspor yenileniyor

Şekersporda yapılacak kongre ile yenilenecek yönetimin ardından yapılacak transferlerle de takım yenilenecek

Şekerspor’da yapılacak kongre ile yenilenecek yönetimin ardından yapılacak transferlerle de takım yenilenecek. Takımda 16 oyuncunun sözleşmesi bitmişti.

Konya Torku Şekerspor yapılacak genel kurul sonrası yeni yönetimle çalışmalarına başlayacak. Birçok oyuncunun  sözleşmesinin bitmesi de takımını yeni yönetimle birlikte yeni bir görüntü kazanacağını gösteriyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz ayın sonunda yapmayı planladığı ancak salt çoğunluğu sağlayamayarak ertelediği kongresini 15 Haziran Cuma günü yapacak. Şekerspor’un çoğunluğu bakılmaksızın yapacağı kurulu yine aynı saatte ve Konya Şeker Fabrika Binası’nda gerçekleştirilecek. Şekerspor, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Temsilcimizde mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu, önümüzdeki zaman içerisinde rutin çalışmasına devam edecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, yönetim kurulu üye sayısının 15 Haziran’da yapılacak kongrede çoğaltılması planlanıyor. 12 kişilik yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise önümüzdeki hafta içinde belli olacak.

Yavuz Erence’nin yeniden güven tazelemesi beklenen kongrede değiştirilmesi planlanan yönetim kurulunda bulunan isimler ise şunlar: Yavuz Erenece, Dede Ülker, Muhterem Küçüktongur, Fahrettin Cankurt, Abdullah Kocabaş, Mehmet Çınar, Mehmet Loraslı, Semih Namal, Kamil Çomak, Tarhan Ünlüer, Fatih Hıdıroğlu ve Necati Batı. Yönetimde yapılacak olan değişikliklerin çalışmalarını büyük bir sessizlikle sürdüren Şekerspor’da yeni yönetime girecek isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Öncelikle Kongre yapacak olan Konya Torku Şekerkspor kongrenin ardından çalışmalarına başlayacak. Yeni Yönetim başarıya odaklı yeni bir takım yapmak için kolları sıvayacak.  Teknik adam konusunda Mustafa Çapanoğlu ile yola devam edecek olan yeşil-beyazlı ekipte 31 Mayıs itibari ile 16 futbolcunun sözleşmesi bitti. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı. 31 Mayıs itibari ile 10 oyuncunun sözleşmesi bitti. Bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak. Sözleşmesi biten oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik. Torku Şekerspor’da 12 oyuncunun sözleşmesi ise devam ediyor. Sözleşmesi devam eden oyuncuların isimleri ise şu şekilde: Ahmet Önay, A. Sabri Fener, Can Demir Aktav, Ertan Koç, İshak Çakmak, Kenan Karışık, M. Cihat Kocatürk, Özhan Keskinkale, Rıdvan Sağlam, Uğur Bulut, Yusuf Akyel, Ümit Aydemir.

Konya Torku Şekerspor bu sezon kadrosunda 6 Konyalı sporcu ile mücadele etti. Geride kalan sezonda kaleciler Ahmet Sabri Fener ve Ali Melih Özçelik, orta saha oyuncuları Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Ahmet Önay Şekerspor formasını terletti. Konya Şekerspor’un altyapısından yetişen 1994 doğumlu Muhammet Cihat Kocatürk ise attığı imza ile bu yıl profesyonel oldu SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri