Şekerspor yeniden topbaşı yaptı

Lig hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlılar, Bolu Gerede kampının ikinci etabına başladı. Konya Şekerspor, 2. bölüm içerisinde Adıyamansporun düzenlediği özel turnuvaya katılacak.

Bolu Gerede’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüre Konya Şekerspor’da iki günlük izin dün sona ererken, bugün ikinci etap çalışmalarına start verdi. Yeni sezonda Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele verecek olan Konya Şekerspor iki günlük izinin ardından bugün Bolu Gerede de ikinci etap çalışmalarına start verdi. İlk etap’ta kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan yeşil beyazlılar ikinci etapta kondisyon, teknik ve taktik ağırlık antrenmanlar yapacak. Hazırlık maçlarına da ağırlık verecek olan temsilcimiz 3 Ağustos’ta Adıyamanspor’un düzenleyeceği futbol turnuvasına katılacak. Hazırlık maçlarında eksiklerini görmeye çalışacak yeşil beyazlılarda kadro’da yavaş yavaş şekillenmeye başlayacak.

Bolu Gerede de iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini ifade eden Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal,” İlk etap çalışmalarımızı tamamladık. Kadromuzda denenmek için bulunan oyuncularla yollarımızı ayırdık. Yaptığımız hazırlık maçlarında ise takımımızın eksiklerini görme fırsatımızı bulduk. İkinci etap ise daha yoğun bir tempoda geçecek. Teknik ve taktik ağırlık çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yapacağımız hazırlık maçlarında ise takımımızın iskelet kadrosunu oluşturmaya çalışacağız. Şu anda takım da moraller yüksek. Yeni sezona eksiksiz bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.
Öte yandan transferde Cafercan’ı kadrosuna katan yeşil beyazlılar, Urfaspor’dan renklerine bağlamak istedikleri Taylan’ın kulübüyle yaşanan sıkıntıyı çözmeye çalışıyor. Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Taylan ile her konuda anlaştıklarını, ancak kulübüyle bazı pürüzlerin bulunduğunu ifade ederek” Futbolcuyla anlaşmamıza rağmen kulübü ile arada olan bonservis sorununu henüz çözemedik. Çok yüksek bir bonservis bedeli istiyorlar. Buda transferi zora sokuyor. Şekerspor olarak sokağa atacak paramızın olmadığını daha önceleri belirtmiştik. Taylan’ın bonservisi isteğimiz seviyeye çekilmezse bu oyuncunun transferini gerçekleştirmeyeceğiz” dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Bolu kampında yaptıkları çalışmalardan şu ana kadar memnun olduklarını söyledi. Takımın durumunun iyi olduğunu, eski ve yeni futbolcuların kaynaşarak iyi bir takım olma yolunda emin adımlar attıklarını ifade eden Kartal; “Önümüzdeki sezona kalite bir ekip olarak başlayacağımızı düşünüyorum. Genç ve mücadeleci bir ekip kurduk. Yapacağımız 1 veya 2 transferle ise kadroyu tam olarak şekillendireceğiz. Ayrıca burada yapacağımız hazırlık maçları ile takımın son durumunu görme imkanımız olacak.” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri