Şekerspor yarın Van’a gidiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Ligin 23. haftasında deplasmanda Belediye Vanspor’la karşılaşacak olan Konya Torku Şekerspor’da hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor
Şeker ekibi Belediye Van maçı hazırlıklarına dün Selçuklu Belediyesi Stadında Selçuklu Belediyespor ile oynadığı özel maçla devam etti. Van maçı için yarın kara yolu ile Ankara’ya giderek oradan da uçakla Van’a geçecek olan yeşil-beyazlılar, Van’da Tamara Otel’de konaklayacak. Konya Torku Şekerspor İkinci Başkanı Dede Ülker, “Elazığspor’un bir yerde takılacağı önceden belliydi. Futbolda hiçbir takımın yenilgisiz olması beklenemez, o nedenle de bu oyun çok seviliyor. Biz Bank Asya 1. Lig hedefinden asla vazgeçmedik. Lider takım puan kaybettikçe, Konya Torku Şekerspor da kazanarak onları yakalayacak ve hedefine ulaşacaktır. Buna gönülden inanıyorum. 12 puan fark varken bile bu inancımı kaybetmedim. Üst üste deplasmanda oynayacağımız Belediye Van ve Balıkesir maçlarını kazandığımız takdirde, önümüz açık diye düşünüyorum. Tek sıkıntımız birbirinden çok uzak mesafelerdeki iki takıma gidecek olmamız. Ayrıca Van ve Balıkesir arasındaki hava şartları da farklı. Van’da ağır kış sürerken, Balıkesir’de havanın ılık olacağı ortada. Olumsuz görünen bu tabloyu lehimize çevirip, Konya’ya 6 puanla döneceğiz” dedi.
Konya Torku Şekerspor’da müzmin sakat Bahadır’ın tedavisi İzmir’de sürerken, sarı kart cezalısı olan Süleyman ve dizinden sakatlanan Sedat, Belediye Van maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Kadir Özcan’ın amatör takımlarla hazırlık maçları yapmak istediği belirtilirken, yeşil-beyazlıların Selçuklu Belediyespor’dan sonra 1461 Trabzon maçı öncesi bir başka amatör takımla özel maç yapması planlanıyor.   
Yeşil-Beyazlılar bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak. Torku Şekerspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kart cezalarını tamamlayan Cafercan ve Erman bu maçta görev verilmesi halinde oynayabilecek. Ligin alt sıralarında kümede kalma mücadelesi veren Belediye Vanspor 23 puanla 15. sırada yer alıyor. 
Ligde 23. hafta programı şu şekilde: Pendikspor - Balıkesirspor, Belediye Vanspor - Konya Torku Şekerspor, Ofspor - Sakaryaspor A.Ş., Eyüpspor - Tokatspor, Pursaklarspor A.Ş. - Elazığspor, Fethiyespor - 1461 Trabzon, Türk Telekomspor - Tarsus İdman Yurdu, Dardanelspor A.Ş. - Ş.Urfaspor, Adana Demirspor - Kocaelispor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri