Şekerspor Vanspor maçına hazır

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor yarın sahasında oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
 Sezon başından buyana oynadığı futbol ve aldığı bol gollü sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlı ekip yarın sahasında zorlu bir maça çıkacak. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oyuncuların oldukça moralli olduğu gözlendi.
Kupada ve ligde rakip ayırımı yapmadan galip gelmesini bilen Torku Şekerspor bu maça da galibiyet parolası ile hazırlandı.   İshak Çakmak, zorlu mücadele öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Çakmak bu maçta kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve 7. haftada Konya’da oynanacak olan Balıkesir maçında forma şansı bulamayacak. Milli Takımda bulunan genç yıldız Ömer Ali ise dün Konya’ya döndü. Görev verilmesi halinde Belediye Vanspor karşısında forma giyecek. 
Vanspor karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak isteyen yeşil-beyazlılar, 13 puanla liderliğini sürdürürken Geride kalan 5 hafta sonunda 1 beraberlik 4 galibiyet aldı. Yeşil-beyazlılar, rakip kaleleri 16 kez havalandırırken kalesinde sadece iki gol gördü.
RAKİP AYIRT ETMİYORUZ
Kupada da Bank Asya Temsilcisi Kayseri Erciyesspor ile eşleşen Torku Şekerspor’da teknik direktör Mehmet Altıparmak rakip ayrımı yapmadan işlerine bakacaklarını ifade etti. Altıparmak“ Şekerspor sahaya her zaman kazanmak için çıkar rakibin hiçbir zaman önemi yok. Kupada ve ligde iyi işlere imza attık bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Erciyes ile sahamızda oynamak isterdik ancak olmadı. Fakat biz Bank Asya’da şampiyonluk kovalayan Altay’ı kupanın dışına ittik. Erciyes’i de yenecek güce sahibiz. Rakibimizi yenerek  yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Altıparmak, yaptığı açıklamada, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını, bunu Belediye Vanspor karşısında da sürdürmek istediklerini belirtti. Vanspor maçının kendileri için diğer maçlardan farklı olmadığını bildiren Altıparmak, “Diğer maçlara olduğu gibi Vanspor’a karşı da aynı ciddiyetle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çok iyi bir gidişatımız var, 5 maç sonunda yakaladığımız liderliği Vanspor maçının ardından da sürdürmek istiyoruz” dedi. Rakiplerinin güçlü bir kadroya sahip, son haftaların formda ekiplerinden olduğunu anlatan Altıparmak, pazar günü seyirci desteğini de arkalarına alarak Vanspor’u Konya’dan eli boş göndermek istediklerini söyledi. Takımda sakat veya cezalı olmadığını dile getiren Altıparmak, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi.
GALİP GELEREK PUAN FARKINI AÇMAK İSTİYORUZ
Konya Torku Şekerspor’un altyapısından yetişen ve yeşil beyazlı ekibin kalesini başarıyla koruyan genç eldiven Gürsel Yaprakçı hedeflerinin her maçta galip gelmek olduğunu bu maça da aynı hedefle çıkacaklarını ifade etti. Yaprakçı: “Takım olarak kupada ve ligde iyi sonuçlar aldık. Takımdaki arkadaşlık ortamımız maçlara yansıyor. Ligde rakiplerimizi tek tek geçerek hedefe ulaşmak istiyoruz. Aynı hedefimiz kupa için de geçerli. Belediye Vanspor ligin iyi ekiplerinden birisi.  Ancak Torku Şekerspor’un hedefi belli. Bu maçı da kazanarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını biraz daha açmak istiyoruz” dedi.
Ligde kalesini 420 dakika gole kapatan başarılı kaleci Gürsel görevinin gol kurtarmak olduğunu ve verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi. Yaprakçı: “Takımımızda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Karşılaşmalarda herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Ben de kaleci olarak bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Bundan sonra da kalemi en iyi şekilde korumaya devam edeceğim” diye konuştu.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri