Şekerspor U18 Antalya karşısında

Gençlik Geliştirme Ligleri U 18 kategorisinde Akdeniz Grubunda yer alan ve grupta averajla ikinci sırada bulunan Konya Torku Şekerspor, bugün ilk sıradaki Medical Park Antalyaspor’u konuk ediyor.
 Yeşil-beyazlı takımın Altyapı Sorumlusu Mehmet Lorasıl yaptığı açıklamada, “Bizim ikinci sırada olmamız önemli değil. Rakibimizi yenmek için sahaya çıkacağız. Biz iyi takımız ve Antalyaspor’u yenerek tekrar liderliğe yükselmek istiyoruz. Tüm oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz, onlar da kendilerine güveniyor. Sadece averajla ikinci sıradayız, hepsi bu.
Konya Torku Şekerspor’un altyapıya verdiği önemi söylemeye gerek yok, çünkü herkes biliyor. Bundan sonra da bu önem artarak devam edecek. Kalecimizin sakatlığı dışında hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Bu arkadaşımızın yerine oynayacak arkadaşımız da, kendisini aratmayacaktır. Maçı kazanıp, Konyalı çocukların neler başarabileceğini göstereceğiz. Şimdiye kadar profesyonel takıma birçok oyuncu gönderen altyapımız, bu sezon sonunda da bazı oyuncuları yine üst takıma gönderebilir” dedi. Konya Torku Şekerspor-Medical Park Antalyaspor futbol müsabakası bugün saat 14.15’te Selçuk Üniversitesi Kampus 19 Mayıs Stadında başlayacak. Temsilcimizde Konyaspor ile oynanan maçta sakatlanarak sol kaval kemiğinde iki çatlak oluşan ve üç ay süreyle sahalardan uzak kalacak kaleci Sinan dışında eksik bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri