Şekerspor Türk Telekom sınavında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 15. haftasında bugün Türk Telekomspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor.
Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Zirve için mücadele eden iki ekibin zorlu maçını Rize Bölgesi hakemlerinden Abdullah Kalafatoğlu yönetecek. Kalafatoğlu’nun yardımcılığını Mehmet Coşkun ve Ahmet Uğur Bilgin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Osman Tüfekçi.
Arka arkaya aldığı Şanlı Urfaspor ve Tarsus İdmanyurdu galibiyetleri, Elazığ’ın Kocaeli karşısında puan kaybetmesi ile yeniden zirveye oturan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde Türk Telekom’u yenerek şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak istiyor. Zorlu hafta öncesinde temsilcimiz Şekerspor 30 puan ve averajla ligde liderliğini elinde bulunduruyor. Elazığspor ise aynı puanla yakın takibini sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların bugün konuk edeceği Türk Telekom ise 20 puanla 5. sırada yer alıyor. Elazığzpor ise bugün ligin 15. haftasında ligde dördüncü sırada bulunan Sakaryaspor’u evinde ağırlayacak.
Yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Konya Şekerspor’da sezonun ilk yarısını kapatan Zafer Biryol ve Bahadır’ın tedavileri devam ediyor. Cezası sona eren Mehmet Balban ise, teknik heyetin görev vermesi halinde Türk Telekomspor maçında forma şansı bulabilecek. Bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran yeşil-beyazlı ekip ligde ve kupada başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. İçerde ve dışarıda galip gelmesini bilen Şekerspor’un birisi deplasman diğeri ise kendi sahasında olmak üzere iki yenilgi aldı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün Türk Telekom önünde ligin önemli sınavlarından birini daha vereceklerini söyledi. Şampiyonluk yolunda zorlu bir haftayı kayıpsız geride bırakmak istediklerini ifade eden Altıparmak; “Bugün kendi saha ve seyircimizin önünde zorlu bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızın desteği ile kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz.  Ligde kolay maç yok her maçımıza final gözü ile bakıyoruz. Lig’in sonunda gülen taraf olmak için bütün maçlarımıza aynı ciddiyetle bakıyoruz. Türk Telekom ligin kaliteli ekiplerinden birisi. Bugün, geçtiğimiz haftalarda sergilediğimiz performansın üzerine koyarak üç puanın sahibi olmak istiyoruz. Kendi evimizde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak istediğimizi almak için çaba göstereceğiz. İnşallah, taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenip liderliğimizi sürdüreceğiz. Onun için tüm Konyalı futbol severleri ve Şekerspor camiasını bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 15. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Zorlu haftanın programı ve maçları yönetecek hakemler ise şöyle:  13.30 Pursaklarspor-Adana Demirspor: Osman Kaya 13.30 1461 Trabzon-Şanlıurfaspor: Mehmet Efe 13.30 Pendikspor-Dardanelspor: Bahadır Kayışoğlu 13.30 Eyüpspor-Belediye Vanspor: Ali Terzioğlu 13.30 Elazığspor-Sakaryaspor: Mehmet Fatih Gökçe 13.30 Balkesirspor-Tarsus İdmanyurdu: Ali Karadutlu 13.30 Konya Torku Şekerspor-Türk Telekomspor: Abdullah Kalafatoğlu 13.30 Fethiyespor-Ofspor: Kerim Deveci 13.30 Kocaelispor-Tokatspor: Tayfur Özkan.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri