Şekerspor Türk Telekom karşısında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 32. haftasında bugün deplasmanda Türk Telekomspor ile karşı karşıya gelecek

Karşılaşma Türk Telekom Stadı’nda 15.30’da başlayacak. Zorlu maçı Eskişehir bölgesi üst klasman hakemlerinden Mesut Çarık yönetecek. Çarık’ın yardımcılığını Mehmet Kaan Bingül ve Barış Önal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Bakır.

 

Tarsus İdmanyurdu mağlubiyeti ile moral kaybeden ve şampiyonluk yarışında ağır yara alan yeşil-beyazlılar, zorlu başkent deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Konya Şekerspor alacağı galibiyetle birlikte Elazığ’ın zorlu Sakarya deplasmanında puan kaybetmesini bekliyor. Önemli bir eksiği bulunmayan Şekerspor’da geçtiğimiz gün antrenmanda ayağına bir darbe alan ve sakatlığı devam eden İshak Çakmak’ın tedavisine devam ediliyor. Başarılı futbolcunun Türk Telekom karşısında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.

 

Ayrıca Yeşil-beyazlılarda Tarsus İdmanyurdu maçında cezalı durumda olan ve forma şansı bulamayan Cafercan ile Savaş, bu maçta cezalarını tamamladı. Tarsus maçında yokluğu hissedilen tecrübeli futbolcular Telekom karşısında teknik heyetin şans vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek. Tokatspor maçının ardından 5 maç ceza alan teknik adam Kadir Özcan ise Telekom maçı ile cezasını tamamlayacak. Başarılı teknik adam ligin 33. haftasında Konya’da oynanacak olan Çanakkale Dardanel maçında takımının başında sahaya çıkabilecek.

 

Öte yandan Konya Şekerspor’da ligin bitimine üç hafta kala 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Şampiyonluk yarışında 4 puan geriye düşen yeşil-beyazlılar, ceza sınırındaki futbolcuların çokluğu nedeni ile olası Play-Off maçlarına eksik gitme tehlikesi ile karşı karşıya. Konya Şekerspor’da Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak Ömer Ali Şahiner, Sedat Yeşilkaya ve Serdar Akdoğan sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı futbolcular ligin 32. haftasında oynanacak olan Türk Telekom maçında kart gördükleri takdirde 33. haftada oynanacak Çanakkale Dardanel maçında forma şansı bulamayacak.

 

Grubun zirvesinde Elazığspor Şekerspor kapışması devam ederken küme düşme potasında ise büyük bir yarış yaşanıyor.  Tarsus İdmanyurdu, 1461 Trabzon Belediye Vanspor, Ofspor ve Dardanelspor kümede kalmak için kıyasıya bir yarış içinde. Şampiyonluk yarışında 4 puan geriye düşen yeşil-beyazlılar, ceza sınırındaki futbolcuların çokluğu nedeni ile olası Play-Off maçlarına eksik gitme tehlikesi ile karşı karşıya. Kırmızı Grupta oynanacak 32. hafta maçlarının programı şu şekilde: Adana Demirspor-Pursaklarspor, Şanlıurfaspor-1461 Trabzon, Dardanelspor-Pendikspor, Belediye Vanspor-Eyüpspor, Sakaryaspor-Elazığspor, Tarsus İdman Yurdu-Balıkesirspor, Türk Telekomspor-Konya Torku Şekerspor, Ofspor-Fethiyespor, Tokatspor-Kocaelispor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri