Şekerspor topbaşı yaptı

2. Ligde mücadele edecek olan Şekerspor dün topbaşı yaptı

2. Lig’de mücadele edecek olan Şekerspor dün topbaşı yaptı. Tesisleri’nde bir araya gelerek sezonun ilk çalışmasını yapan yeşil-beyazlılar, bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını tamamlamanın hesaplarını yapıyor

 

Yeni sezonda da Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, dün sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Dün sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen yeşil-beyazlılar, teknik adam Metin Altınay ve ekibi ile birlikte önce bir tanışma merasimi düzenledi. Ardından yaptığı düz koşu ile sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İlk idmanın ardından tesislerinde dinlenmeye geçen Şekerspor, dün ikindi saatlerinde teknik adam Metin Altınay nezaretinde bir çalışma daha yaparak günü tamamladı.

Şekerspor, bugün yapacağı çift idmanla yeni sezon çalışmalarını sürdürecek. Teknik Direktör Metin Altınay nezaretinde yapılan ilk idmana geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçirilen futbolcular katıldı. İlk çalışmaya, Mehmet Balban, Ahmet Onay, İshak Çakmak, Gökahan Vuran, Burak Erin, Erken Serin, Ali Melih Özçelik, Ahmet Sabri Fener, Tanju Yavuz, Özgür Çelik, İlkay Mardıçlı, Kenan Karışık, Hüseyin İriç, Murat Dilek, Oğuz Gürbulak, Seçkin Bektaş ve Yusuf Akyel katıldı. Dün transferi tamamlanan Ahmet Güven’in ise bugün takımla birlikte ilk çalışmaya çıkacağı belirtildi.

Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını tamamlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlıların geçtiğimiz renklerine bağladığı futbolculardan Ankaraspor’un solbeki Hüseyin Yoğurtçu’da problem çıktı. Yoğurtçu’nun Kartalspor ile resmi sözleşmeye imza attığı gelen haberler arasında. Yaşanan bu gelişmelerin ardından yeniden bir solbek arayışı içine giren Şekerspor, kaliteli bir ismi renklerine bağlayarak bu problemini çözmek istiyor. Ayrıca Şekerspor Bilal Türkgüler ile anlaşmaya yakın. Yeşil-Beyazlılar, daha önce Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık ve Karşıyaka’dan Akın Vardar ile anlaşmıştı.

Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay transferi bir iki oyuncu daha alıp kapatacakları belirtti. Transfer ettikleri oyuncular hakkında konuşan Altınay “Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Onlar dışında bir iki oyuncu ile transferi kapatacağız. Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk” dedi.

Öte yandan Şekerspor, takım kadrosunu daha yukarılara çekmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda Şekerspor, Konya ve Konya dışından gelen genç ve kaliteli isimleri, yapacağı seçmelerle A takıma kazandırmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki Cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Sahası’nda futbolcu seçmeleri yapacak. Kulüp yetkililerinin verdiği bilgiye göre yapılacak olan seçmelere lisanslı ve lisanssız futbolcular katılabilecek. Teknik adam Metin Altınay nezaretinde yapılacak olan sonrasında beğenilen isimler yeşil-beyazlı renklere bağlanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri