Şekerspor Tepecik virajında

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 11. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Tepecikpor ile karşı karşıya geliyor.

Recep Konuk Spor Tesisleri’nde oynanacak olan zorlu maç saat 14.30’da başlayacak. Eyüp deplasmanından getirdiği bir puanla liderliğini koruyan Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Evinde kazanmanın hesaplarını yapan temsilcimiz ili bir seri yakalayarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Eyüp maçına da tam kadro çıkan yeşil-beyazlılarda, birçok futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Futbolcular Tepecik maçında kart gördükleri takdirde 12. haftada oynanacak Sarıyer maçında forma şansı bulamayacak.
İki zirve ekibi Şekerspor ve Eyüpspor’un karşı karşıya geldiği ve 1-1 berabere kaldığı 11. haftada zirvenin ilk iki takımı arayı açtı. Şampiyonluğu kovalayan Turgutluspor ise geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Sarıyer’e 2-1mağlup olarak Şekerspor ve Eyüpspor’u yakalama şansını geri tepti. Turgutlu 42 puanda kalarak aradaki puan farkının açılması ile şampiyonluk yarışında ağır bir yara almış oldu. Lig 4.’sü Alanyaspor ise haftayı maç yapmadan kapattı.
Öte yandan ligin 11. haftası bugün oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. 10. haftada oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve 11. haftada oynanacak olan maçların programı ise şöyle. Denizli Belediyespor 1-2 İstanbulspor Sarıyer 2-1 Turgutluspor Tepecikspor 3-1 Fethiyespor Eyüpspor 1-1 Konya Şekerspor 11. hafta maçları: Turgutluspor-Denizli Belediyespor Alanyaspor-Eyüpspor Konya Şekerspor-Tepecikspor Fethiyespor-Sarıyer
Konya Şekerspor’da, teknik direktör Mehmet Altıparmak, Eyüpspor’a karşı deplasmanda aldıkları beraberliğin çok önemli olduğunu belirtti. Altıparmak, yaptığı açıklamada, puan sıralamasının ilk iki sırasında yer alan iki ekibin karşılaşmasının çok zorlu geçtiğini söyledi. Deplasmanda galip gelerek, zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini anımsatan Altıparmak, “Ancak alınan 1 puan da bizim için çok önemli. Gerçekten sahada iki takım da bulunduğu yere yakışan bir mücadele gösterdi. Her iki takım da son dakikaya kadar kazanmak için her şeyi yaptı. Biz özellikle 1-0 öne geçtikten sonra yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik, rahat bir şekilde galip gelecektik, ancak olmadı” dedi.
Altıparmak, ligin kalan bölümünde önemli bir fikstür avantajına sahip olduklarının altını çizerek, şunları kaydetti:”7 maçın 4’ünü sahamızda oynayacağız. Fikstür avantajını değerlendirmek istiyoruz. Son haftalarda yükselen bir form grafiğimiz var. Bugün oynayacağımız Tepecikspor maçıyla da galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Ligde kalan 7 maçımıza da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Lig sonunda play-off’a kalan takım olmak için son dakikaya kadar mücadele vereceğiz.”
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Tepecik maçında tüm taraftarları sahada görmek istediklerini söyledi. İyi bir seri yakalayarak hedeflerine emin adımlarla yaklaşmak istediklerinin altını çizen Erence; “Bugün kendi evimizde Tepecik ile zorlu bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızın bize verdiği destek ile kazanacağımıza inanıyorum. Tüm Şekerspor camiasını ve Konyalı futbolseverleri bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri