Şekerspor tempo artırıyor

Karşıyaka ve Boluspor ile oynadığı hazırlık maçları serisine dün Bandırmaspor maçı ile son veren Konya Şekerspor, gözünü Fenerbahçeye çevirdi

Karşıyaka ve Boluspor ile oynadığı hazırlık maçları serisine dün Bandırmaspor maçı ile son veren Konya Şekerspor, gözünü Fenerbahçe’ye çevirdi. Türkiye Kupası sınavına hazırlanan temsilcimizde moraller yerinde

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlıklarına Antalya Belek’te devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, hazırlık maçı serisini dün sonlandırdı. Karşıyaka ve Boluspor ile iki özel maç yapan yeşil-beyazlılar, dün Bandırmaspor ile bir maç daha yaptı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, özel maçlarda eski ve yeni futbolcularını bir arada görme imkanı buldu.

Beyaz Grubun ikinci yarısının ilk haftasında evinde Tokatspor’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar, önümüzdeki Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupasında da deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe karşısında sürpriz yapmayı hedefliyor. Ara transferde kadrosunu Bilal Aziz ve Erkam’la güçlendiren yeşil-beyazlılar, dün Bandırmaspor ile oynadığı hazırlık maçında iyi göründü. Çarşamba akşamı Antalya’dan İstanbul’a 17.20 uçağıyla hareket edecek olan Konya Torku Şekerspor, aynı gece Hilton Double Tri Otel’de konaklayacak. Kupa maçının ardından Konya’ya dönecek olan yeşil-beyazlılar, gözünü yeniden lige çevirecek. Konya Şekerspor bir kaleci ve bir sağ kanat oyuncusu ile anlayarak ara transfere son noktayı koymak istiyor.

Şekerspor Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 12 Ocak Perşembe günü saat 20.30 deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sezonun 16. hafta maçını ise 15 Ocak tarihinde Tokatspor ile oynayacak. Lig’in 16. hafta maçları 14-15 Ocak tarihinde oynanacak. Program ise şu şekilde: 14 Ocak Ofspor-Gaziosmanpaşa 15 Ocak Pendikspor-Diyarbakırspor, Bugsaş-Balıkesirspor, Bozüyükspor-Yeni Malatya, Turgutluspor-Altay, Tepecikspor-Kocaelispor, Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelik, Konya Şekerspor-Tokatspor.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu lig ve kupa maçları öncesi yaptığı açıklamada, “Önümüzde, zorlu bir Fenerbahçe maçı var. Rakibimiz Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi, ancak futbol her sonuca açık bir oyun. Özellikle kupa maçlarında takımların ne yapacağı hiç belli olmaz. Biz de Konya Torku Şekerspor olarak, rakibimize bir sürpriz yapabiliriz. Neler olacağı, doksan dakika belki de 120 dakika sonunda hatta penaltı atışlarında belli olabilir. Elenirsek de, dünyanın sonu değil. Oynayacağımız iyi futbolla takdir toplamak istiyoruz. Lige gelince, Tokatspor dipten kurtulmak adına maç süresince elinden geleni, hatta daha fazlasını yapacaktır. Ben sezon sonunda takımımın ilk 5 arasında yer alacağına inanıyorum. Çünkü kaliteli oyunculara sahibiz ve artık tam anlamıyla takım olduk. Kamp çalışmalarımız ise, süper gidiyor. Şu ana kadar bir sorun yaşamadık. İkinci yarıda ise ilk 5’in içine girme hedefimizden şaşmadan yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri