Şekerspor, Telekoma bileniyor

TFF 2.Lig 3.Grupta son haftada Telekomspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürüyor.
Grupta son 5 karşılaşmada bileği bükülmeyen yeşil-beyazlı oyuncuların Telekomspor maçına büyük önem verdikleri, Telekom maçından alınacak 3 puanla klasman grubuna girmek istedikleri bildirildi. Temsilcimizde önceki gün baldırındaki problem nedeniyle yenileme çalışmasına katılmayan Faruk,’un Telekom maçının hazırlığına katıldığı bildirildi
FARUK: KAZANMAYI ÖĞRENDİK
Şekerspor’un son 5 haftadaki muhteşem çıkışın fitilini 4-4 berabere biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ateşleyen tecrübeli oyuncu Faruk Temel, iki haftalık suskunluğunu Kırşehirspor karşılaşmasında bozdu. Kırşehir karşısında oyunda kaldığı süre içersinde takımının kazanması için her şeyi yapan Faruk, 51.dakikadaki mükemmel kafa şutuyla galibiyetin mimarlarından oldu. Bir futbolcu olarak kadro dışı kaldığı günlerde moralinin bozuk olduğunu, gol atarak takımın kazandığı maçlarda dünyanın en mutlu insanı olduğunu ifade eden Faruk, “Konya’ya ve Konya sporuna hizmet etmiş bir oyuncuyum. Futbolculuğumun son yıllarında güzel günler yaşıyorum. Son haftalarda daha iyi bir takım haline geldik. Kazanmayı öğrendik. Arka arkaya alınan sonuçlarla klasman grubuna avantajlı gireceğimizi düşünüyorum. Umarım ilerleyen haftalarda bizim için her şey daha iyi olur”
ERENCE: BİZİM İÇİN HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK
Şekerspor’un mağlup olduğu günlerde gazete ve televizyonlara açıklama yapmaktan kaçınan Kulüp Başkanı Yavuz Erence, 5 haftada yakaladıkları çıkışla klasman grubuna moralli başlayacaklarının söyledi. Bank Asya 1.Lig hedefinin güzergahının değiştiğini, ancak hedeften kesinlikle bir sapma olmadığını ifade eden Erence şunları söyledi:
“Sezon başında TFF 2.Lig’e yükselen her yeni takım gibi bazı zorluklar yaşadık. Tabii ki TFF 2.Lig farklı bir platform. Burada daha az puan kayıpları yaşayarak hedeflere ulaşabilirsiniz. Biz lige başladığımızda ilk ikiyi hedefliyorduk. Kötü başladığımız ligde iyi bir çıkış yakaladık ve bu hafta da sahadan galibiyetle ayrılmamız halinde klasman grubuna avantajlı başlayacağız. Şu an itibariyle Bank Asya 1.Lig’in güzergahı değişti ama hedefte sapma yok. Klasman grubunu lider bitirerek 8 takımın katılacağı Play-Off üzerinden Bank Asya’ya yükselmek istiyoruz. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek. Ama biz takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Ara transferde kadromuza birkaç oyuncu takviye ederek daha iyi bir takım olacağız”
ARALIK AYI ŞEKERSPOR’A YARADI
TFF 2.Lig 3.Gruba kötü başlayan Ağustos ayında Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup ettikten sonra Eylül, Ekim ve Kasım aylarını kabus gibi sonuçlarla geçiren yeşil-beyazlılar yılın son ayında aldığı başarılı sonuçlarla küllerinden yeniden doğdu. Grupta 20 Kasım’da deplasmanda Beykoz’a mağlup olduktan sonra puan durumunda 13 puanla 10.sırada yer alan yeşil-beyazlılar 16.haftada Konya’da oynanan ve 4-4 biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra adeta hayata döndü. Mersin maçından sonra çıktığı 4 karşılaşmayı da kazanan temsilcimiz şimdi ara transferde başarılı hamleler yaparak, Bank Asya’yı daha güçlü düşünüyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri