Şekerspor taraftarı ile buluşuyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, sezonun ikinci maçında bugün Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda 2010-2011 sezonunun ilk maçına çıkıyor.
Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezon klasmanda ilk sırayı kaptırdığı Eyüpspor’u sahasında ağırlayacak. Torku ekibi hem sahasında galip gelmek, hem de rakibinden rövanşı almak istiyor. BŞB Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele Saat 20.30’da başlayacak.
Konya Torku Şekerspor-Eyüpspor maçını Kayseri bölgesi ulusal hakemlerinden Ömer Faruk Ocak yönetirken, yardımcılığını ise Muzaffer Kaşıkçı ve İlyas Emektar yapacak. 4. hakem Özer Velioğlu. Sezona Adana Demirspor beraberliğiyle giren yeşil-beyazlı takım bu maçtan alacağı galibiyetle zirve iddiasını sürdürmek isterken, öte yandan da geçtiğimiz sezon zirveyi kaptırdığından rövanşı almayı hedefliyor.
Dün akşamüzeri yaptığı ter atma idmanıyla tüm hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Bizim sezon başında koyduğumuz hedef belli. Geçen sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. Kupada almış olduğumuz Göztepe galibiyeti, bizlere büyük moral oldu. En büyük üzüntümüzse, defanstaki önemli oyuncumuz Onur’un cezalı duruma düşmesi. Onun yerine oynayacak arkadaşımız da, kendisini aratmayacak. Eyüpspor güçlü bir takım ve onlar da en azından geride kalan sezondaki başarılarını tekrarlamak isteyecekler.
Zevkli, çekişmeli ve kaliteli bir maç olacak ama, kazanan taraf biz olacağız. Futbolcularım hem aşırı sıcak hem de üst üste maçlar nedeniyle yorgun olsalar da, üstesinden geleceklerdir. Konyalı futbolseverleri maça davet ediyorum, onların desteğiyle Eyüpspor’u eli boş göndereceğiz” şeklinde konuştu. Bu akşamki maçta Zafer Biryol oynayıp oynamayacağı konusundaki soru işaretleri sürerken, sakat olan Samet Maviş ile cezalı oyuncular Ömer Ali Şahiner ve Onur Akbay forma giyemeyecek.
Göztepe karşısında oyuna ikinci yarı giren ve Onur’un bulunduğu mevkide çok başarılı bir maç çıkaran Süleyman, bugünkü maçta ilk on birde yer alacak. Konya Torku Şekerspor-Eyüpspor maçını Kayseri bölgesi ulusal hakemlerinden Ömer Faruk Ocak yönetirken, yardımcılıklarını ise Muzaffer Kaşıkçı ve İlyas Emektar yapacak. 4. hakem Özer Velioğlu. Süper Toto Kırmızı Grupta 2010-2011 sezonu Pazar günü oynanacak ikinci hafta maçları ile devam edecek. İkinci haftanın maç programı şu şekilde Saat 16:00 Tokatspor- Türk Telekomspor. Balıkesirspor - Adana Demirspor, Pendikspor -Pursaklarspor A.Ş., 1461 Trabzon -Ofspor . Saat 20:30 Sakaryaspor A.Ş.-Ş.Urfaspor, Fethiyespor - Belediye Vanspor Elazığspor- Dardanelspor A.Ş., Konya Torku Şekerspor - Eyüpspor, Kocaelispor-Tarsus İdman Yurdu    

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri