Şekerspor, taktik çalıştı

TFF 2.Lig 3.Grupta Pazar günü 14:30ta Alibeyköysporu konuk edecek temsilcimiz Şekerspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün Recep Konuk Tesislerinde taktik ağırlıklı bir idmanla sürdürdü.

Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları tam olarak geçmeyen ve takımla birlikte çalışmalara katılmayan Ferhat Yayla ve Kenan Başkan ile Kırşehir maçında kart görerek cezalı duruma düşen Sacit Serkan Erok, Alibeyköyspor maçında forma giyemeyecek. Kasığında çekme olan Ferhat ve Kenan’ın tedavi için önceki akşam İstanbul’a gittikleri bu iki oyuncunun sahalara dönmesinin 2-3 haftayı bulabileceği belirtildi.

Kırşehir’i mağlup ederek çok önemli bir virajı kayıpsız atlatan yeşil-beyazlılar, Alibeyköyspor maçına final gözüyle bakıyor. Kırıkkale beraberliğinden sonra deplasmandan galibiyetle dönerek iki haftada 4 puan toplayan temsilcimiz son haftalara avantajlı girmek için Alibeyköyspor’u Konya’dan eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Alibeyköy maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan oyuncuların idmanlarda oldukça hırslı olduğu belirtildi Teknik Direktör İsmail  Kartal’ın da zorlu sınav öncesi oyuncularını rehavete kapılmamak için uyardığı bildirildi.
TFF 2.Lig gruplarının içersinde sürprizlere en fazla açık grupta bulunan Şekerspor, son 3 haftada topladığı 7 puanla Play-Off yarışında rakiplerinden bir adım öne geçti. Mersin İdmanyurdu ve Beykoz takımlarının Kademe grubunda ilk iki sırayı paylaşmasının ardından gözünü klasman grubunda zirveye diken yeşil-beyazlılar bu hedefine saha içi istikrarlı sonuçlar ve futbolcularının özverili mücadelesiyle ulaşmayı başardı. İki hafta önce evinde konuk ettiği Kırıkkale maçında haftayı bir puanla kapatan yeşil-beyazlılar, Kırşehir karşısında aldığı galibiyetle 1 maç eksiğiyle Telekomspor’un 1 puan önünde bulunuyor..Klasman grubuna 27 puanla 4.sırada başlayan yeşil-beyazlılar rakipleri Kırşehir, Zeytinburnu ve Telekom’dan daha fazla puan toplayarak 47 puanla zirveye yerleşti. Yeşil-beyazlılar, bu haftaya kadar çıktığı 11 maçta 20 puan toplarken, 13 puan kaybetti. Birçok maçta rakipleri karşısında zorlanmansa rağmen sahadan mağlup da ayrılmayan temsilcimiz klasman grubunda 2 karşılaşmada ise sahadan puansız ayrıldı. Kırşehir deplasmanından üç puanla dönerek çok önemli bir virajı kayıpsız atlatan yeşil-beyazlılar Alibeyköyspor maçını kazanarak liderliğini perçinlemek istiyor.
ŞEKER, 1 KEZ KAZANDI, 2 KARŞILAŞMA BERABERE
Şekerspor, küme düşmesi kesinleşmesine rağmen iki haftada 4 puan toplayarak, ligin kaderini değiştirebilecek bir takım görüntüsü veren Alibeyköyspor ile oynadığı 3 karşılaşmanın 1’ini kazanırken, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar kademe grubunun ikinci haftasında rakibiyle evinde 1-1 berabere kalmış, aynı grupta Alibeyköyspor’un sahasında oynanan karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı.Klasman grubunun 4.haftasında Alibeyköy’e konuk olan Şekerspor, karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başarmıştı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri