Şekerspor son maça hazır

Spor Toto 2. Ligde normal sezon Pazar günü oynanacak bu karşılaşmalar ile sona erecek.Temsilcimiz Konya Şekerspor yarın grubun son maçında deplasmanda Ofspor ile karşı karşıya gelecek
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 2010-2011 sezonu yarın oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Bu grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor yarın grubun son maçında deplasmanda Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşma Of İlçe Stadında oynanacak. Mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu, Seref Basmacı, Hanifi Vurucu hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın Ahmet 4.hakemi ise Eşref Sarı. Kırmızı Grupta oynanacak son hafta maçlarının programı ise şu şekilde: Belediye Vanspor-Pursaklarspor A.Ş., Dardanelspor A.Ş.-Balıkesirspor, Eyüpspor-Fethiyespor, Şanlıurfaspor-Tokatspor, Tarsus İdman Yurdu - Elazığspor, Türk Telekomspor-1461 Trabzon, Ofspor-Konya Torku Şekerspor, Adana Demirspor - Pendikspor, Sakaryaspor A.Ş.–Kocaelispor.
Ligde normal sezon Pazar günü oynanacak bu karşılaşmalar ile sona erecek. Kırmızı Grupta Elazığspor geçtiğimiz hafta aldığı Şanlıurfa galibiyeti ile şampiyonluğunu ilan ederek Bank Asya’ya yükselmeyi garantilemişti. Zirvenin ismini belli olduğu grupta küme düşen Dardenelspor’un ardından düşecek 2 takım daha bu maçlar sonunda belli olacak.  Grupta 6 takım küme düşme korkusu yaşıyor.  39 puanla 11. sırada bulunan Kocaelispor’ un altında yer alan tüm takımların küme düşme tehlikesi bulunuyor. Türk Telekomspor, Pursaklarspor, Ofspor, 1461 Trabzon,  Tarsus İdmanyurdu ve Belediye Vanspor son hafta oynanacak maçlarda kritik durumda bulunan ekipler.
Normal Sezon bu karşılaşmalar ile tamamlanırken Kırmızı ve Beyaz grubun 2,3,4 ve 5. sıralarındaki takımlar Elazığspor ve Göztepe’nin ardından Bank Asya’ ya yükselen 3. takım olmak için mücadele verecekler. 8 takımın mücadele edeceği zorlu maçlar 15-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da oynanacak. Kırmızı Grup’ta Şekerspor ile birlikte Play-Off maçlarına Eyüpspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor katılacak. Beyaz Grup’tan ise Bandırmaspor, Bugsaşspor, Yeni Malatyaspor takımları katılacak. Bu gruptan gelecek son takım ise son hafta oynanacak karşılaşmalar sonrasında belli olacak. Beypazarı Şekerspor ile İskenderun Demir Çelikspor arasında 3 puanlık fark bulunuyor eki ekibin oynayacağı karşılaşmalar bu grupta Play-Off maçlarına katılacak son takımı belirleyecek.
Beypazarı Şekerspor sahasında Play-Offlar’a gitmeyi garantileyen Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken İskenderun Demir Çelikspor ise küme düşme potasında yer alan Mardinspor’a konuk olacak. Konya Torku Şekerspor’un Bank Asya’ya yükselmesi halinde Konyaspor’un da küme düşmesi ile birlikte Bank Asya’daki Konya takımı sayısı 2’ye yükselecek.  15 Mayıs Pazar günü başlayacak karşılaşmaların maç saatleri şu şekilde:  Saat
17.00 1. çeyrek final karşılaşması, 20.30 2. çeyrek final karşılaşması 16 Mayıs Pazartesi: 17.00 3. çeyrek final karşılaşması, 20.30 4. çeyrek final karşılaşması 18 Mayıs Çarşamba: 19.00 Yarı final karşılaşması (Pazar gününün galipleri), 19 Mayıs Perşembe: 19.00 Yarı final karşılaşması (Pazartesi gününün galipleri) 22 Mayıs Pazar: 19.00 Final maçı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri