Şekerspor Samet Maviş’i bekliyor

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, iç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İç transferde yeniden anlaşma sağlanmak istenen Samet Maviş’in, önümüzdeki iki gün içinde Konya’ya gelerek yeşil-beyazlı yöneticilerle yeniden masaya oturması bekleniyor. İç transferi Maviş dışında tamamlayan Şekerspor, Maviş konusunda yaşanan gelişmeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracak.

Dış transfer çalışmalarını da aralıksız sürdüren yeşil-beyazlılar, iki mevkiye yapacağı nokta transferlerle eksikleri gidermenin çabasını veriyor. Alanyaspor’un sol kanat oyuncusu Mehmet Balban ve Zeytinburnuspor’un tecrübeli golcüsü Murat Dilek’i renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar konu ile ilgili temaslarını sürdürüyor. Savunmanın sol kanadı için bir futbolcu ile imza aşamasına gelen yeşil-beyazlılar, Almanya’dan da birkaç gurbetçi futbolcu ile temaslarını sürdürüyor. Özelikle öne çıkan gurbetçi bir ismin orta sahanın sağında, forvete yakın mevkide görev yaptığı gelen haberler arasında

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da bulunan teknik adam Mehmet Altıparmak’ın burada beğendiği isimlerle yapılan temaslar olumlu sonuçlandığı takdirde imza aşamasına gelinen isimler kamuoyuna duyurulacak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda alt yapıda bulunan 5 isim A takıma kazandırıldı. Geçtiğimiz sezon liglerde gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı futbolcular Abdullah, Ahmet, Oğuz, Aykut ve Lokman yeni sezonda Şekerspor’un başarısı için 2. Lig’de mücadele edecek.

Ayrıca Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Şekerspor yönetimi alınacak iki isimle birlikte transferi askıya almanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu eksiklerini tamamladıktan sonra transferi durduracak ve çok kaliteli ve genç bir isim olmadıkça, transferi gündemine almayacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri