Şekerspor Sakarya’ya hazır

Spor Toto TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, yarın lig üçüncüsü Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Süper Lig ekibi Manisaspor’u evinde mağlup ederek büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak dün Sakarya’ya gitti. Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı’nın kafile başkanlığında yomla çıkan yeşil-beyazlılar, bugün Sakarya Grand Otel’de kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Kocaelispor’a mağlup olarak liderliği Elazığspor’a kaptıran yeşil-beyazlılar, ligde üçüncü sırada bulunan Sakaryaspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Alacağı galibiyetle zirve yarışında emin bir adım daha atmak isteyen Şekerspor’da ilk yarının sonuna kadar oynamaları zor görünen Bahadır ve Zafer Biryol dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan Rıdvan Sağlam ise teknik heyetin görev vermesi halinde Sakarya maçında forma şansı bulabilecek.
Kupada gösterdiği performansla tüm gözleri üzerine çeken Şekerspor her konumda iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Genç kadrosu ile her iki kulvarda da mücadele etmeye çalışan yeşil-beyazlı ekibin bu başarısı tüm futbol kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılanıyor.
Kocaeli karşısında ligdeki ikinci yenilgisini alan Şekerspor, 21 puanla ikinci sırada yer alırken ligin en golcü takımı olma ünvanını ise korumaya devam etti. Rakip kaleleri 24 gol bırakan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 11 gol gördü. Temsilcimizin +13 averajı bulunuyor. Lig’de 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2’de yenilgi alan Sakaryaspor ise 19 puanla 3.sırada bulunuyor. Geride kalan 11 haftada 16 gol kaydeden Sakarya, kalesinde ise 12 gol gördü. Zirve hesapları ile Şekerspor’u ağırlayacak olan Sakarya ile temsilcimizin vereceği zorlu mücadele tüm futbol severler tarafından merakla bekleniyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sakaryaspor karşısında zorlu bir mücadele vereceklerini söyledi. Maçın zirvenin seyri açısından çok önemli bir karşılaşma olacağının altını çizen Altıparmak; “Manisa galibiyeti ile moral bulduk ancak yarın çok önemli bir sınava çıkacağız. Şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak için mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçta Kocaeli yenilgisini telafi etmek ve Konya’ya bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. Her iki takım içinde çok önemli bir mücadele bunun bilinci ile hazırlıklarımızı tamamladık ve evimize istediğimiz sonucu alarak dönmek istiyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu.
Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 12. hafta maçları yarın oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Günün programı ise şöyle: Yarın: 13.30 Dardanelspor-Eyüpspor (Çanakkale 18 Mart) 13.30 Tarsus İdmanyurdu-Fethiyespor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 13.30 Kocaelispor-Balıkesirspor (İsmetpaşa) 13.30 Sakaryaspor-Konya Torku Şekerspor (Sakarya Atatürk) 13.30 Tokatspor-1461 Trabzon (Tokat Gaziosmanpaşa) 13.30 Elazığspor-Belediye Vanspor (Elazığ Atatürk) 13.30 Ofspor-Adana Demirspor (Of İlçe) 13.30 Türk Telekomspor-Pursaklarspor (Türk Telekom) 13.30 Şanlıurfaspor-Pendikspor (GAP)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri