Şekerspor, rövanşı istiyor

TFF 2.Lig 3.Grupta liderliğin keyfini yaşayan temsilcimiz Şekersporda Pazar günü oynanacak Zeytinburnuspor maçı için geri sayım başladı.

Play-Offlara katılmak için Zeytinburnu deplasmanından avantajlı bir sonuçla dönmenin planlarını yapacak yeşil-beyazlılar hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde sürdürüyor. Temsilcimizde tedavileri devam eden Ferhat Yayla ve Kenan Başkan dışında eksik bulunmuyor. Kart cezası biten Sacit Serkan Erok da Zeytinburnuspor deplasmanında forma giyebilecek. Zeytinburnu hazırlıklarını

sürdüren yeşil-beyazlı oyuncuların neşeli ve hırslı oldukları belirtildi.
ERENCE: ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Zeytinburnuspor ile 6 puanlık bir maça çıkacaklarını, karşılaşmayı kazanmaları durumunda önemli bir avantaj yakalayacaklarını söyledi. Grupta liderliği sürdürebilme adına İstanbul’dan puanla dönmeleri gerektiğini belirten Erence, “İki haftadır kazanan bir takımız. Bu galibiyetler bitime sayılı haftalar kala ileriye dönük umutlu bakmamızı sağlıyor. Play-Off’a gidecek takımı belirleyebilecek bir maç. Deplasmanlarda bugüne kadar iyi mücadele ettik. Umarım Zeytinburnu maçından istediğimiz sonucu alırız.
İSHAK: TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Türk futbolunun geleceği olarak gösterdiği oyunculardan biri olan İshak, Zeytinburnuspor’u mağlup etmekten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Takım olarak tek düşüncelerinin play-off’lara kalmak olduğunu vurgulayan genç oyuncu, “Zeytinburnuspor maçı grupta play-offa kalacak takımı belirleyecek kilit maçlardan biri. İki haftadır kazanıyoruz, rakibimizin karşısına lider çıkacağız. Tek düşüncemiz İstanbul’dan avantajlı bir skorla dönüp kalan 4 haftaya avantajlı girmek. Zeytinburnuspor’a evimizde oynadığımız ilk maçta yenilmiştik, bu bir anlamda rövanş karşılaşması da olacak. Takım olarak bu maça hazırız. İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğimize inancımız tam” ifadelerini kullandı.
ŞEKER’İN ZEYTİNBURNU’NA ŞANSI TUTMUYOR
Şekerspor, 19 Nisan Pazar günü İstanbul’da konuğu olacağı Zeytinburnuspor ile 4.randevuya çıkıyor. Kırşehir ve Alibeyköyspor maçlarını kazanarak rakibi karşısına avantajlı çıkacak temsilcimiz Zeytinburnuspor engelini kayıpsız aşması halinde ekstra play-offların kapısından içeri bir ayağını atmış olacak. Bu sezon deplasmanlarda rakiplerinin korkulu rüyası olan yeşil-beyazlılar Zeytinburnuspor ile dördüncü randevuya çıkacak. Rakibiyle bugüne kadar 3 kez karşılaşan yeşil-beyazlılar 1 kez galip gelirken, 2 maçını ise kaybetti. Oynadığı 3 maçta Zeytinburnuspor’a 3 gol atan yeşil-beyazlılar kalesinde ise 7 gol gördü. Zeytinburnuspor ile ilk kez kademe grubunun 8.haftasında deplasmanda karşılaşan Şekerspor, sahadan 3-0 mağlup ayrılmış, ikinci yarının 19.haftasında Konya’da oynanan karşılaşmayı temsilcimiz Emre Köksal ve Kenan Başkan’ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Klasman grubuna Zeytinburnuspor’un 3 puan gerisinde başlayan temsilcimiz 15 Şubat 2009 tarihinde oynanan maçta Zeytinburnuspor’a 3-1 mağlup olmuştu. Bu maç öncesi rakibinden 3 puan geride bulunan yeşil-beyazlılar, Pazar günkü karşılaşmaya 50 puanla Zeytinburnuspor’un 5 puan önünde çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri