Şekerspor Pursaklar’ı ağırlıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 20. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Pursaklarspor ile karşı karş
Karşılaşma Recep Konuk Tesisleri’nde saat 13.30’da başlayacak. Zorlu maçta İzmir Bölgesi ulusal hakemlerinden Ferdi Uludağ düdük çalacak. Uludağ’ın yardımcılığını Mustafa Erol Ekdal ve Doğuş Darık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İlker Tapak.
Geçtiğimiz hafta sonu Eyüpspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet alan ve lider Elazığspor’un 9 puan gerisinde kalan yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde kazanarak iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir sınav verecek olan yeşil-beyazlılar, 36 puanla 2. sıra bulunuyor. Ligde korkulu rüyalar gören Pursaklar ise 18 puanla ligin 17. sırasında yer alıyor. Temsilcimiz Şekerspor’un 9 puan önünde bulunan Elazığspor ise 45 puanla zirvedeki erinde rahat bir görüntü ortaya koyuyor. Elazığ, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor’u konuk edecek.
Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda rakibini yenmek istiyor. Konya Torku Şekerspor ilk maçında rakibin 5-0 gibi farklı bir skorla geçmişti. Eyüpspor yenilgisinin şokunu üzerinden atmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, zorlu maç öncesinde her hangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Şekerspor, uzun bir aradan sonra ilk kez eksiksiz bir maça çıkacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün Pursaklar önünde zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Karşılaşmanın her iki takım açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Altıparmak; “ biz zirveden kopmamak için hesaplar yapıyoruz. Pursaklar ise ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. Bu açıdan bakıldığında her iki takım içinde alınan bir üç puan büyük önem taşıyor. Onun için çok zorlu bir mücadele olacak. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyor. Sezon sonu için belirlediğimiz şampiyonluk hedefine ulaşmak için mutlaka kazanmak istiyoruz. İyi bir ekibiz ve taraftarlarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Daha önce de ifade ettiğim gibi, artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Bundan sonra oynayacağımız her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Tedbirli olmak zorundayız, çünkü haftalar ilerledikçe rakipler kendi konumlarına göre maçlara daha fazla asılıyor ve asılacak. Yeni transferlerimizin de takıma çok çabuk uyum sağlamaları sevindirici. Sezon başından bu yana belki de ilk kez tam kadroyuz, eksik oyuncumuz yok. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum, Adana Demirspor maçında olduğu gibi tribünleri doldurmalarını ve doksan dakika boyunca destek vermelerini bekliyorum” diye konuştu.
LİGE 20. HAFTA MAÇLARI BUGÜN TAMAMLANACAK
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 20. hafta maçları bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak.  Maç programı ise şöyle: 13.30 Şanlıurfaspor-Belediye Vanspor (Şanlıurfa GAP), 13.30 Elazığspor-Ofspor (Elazığ Atatürk), 13.30 Tokatspor-Dardanelspor (Tokat Gaziosmanpaşa), 13.30 Kocaelispor-Türk Telekomspor (İsmetpaşa), 13.30 Balıkesirspor-Eyüpspor (Balıkesir Atatürk), 13.30 Sakaryaspor-Tarsus İdmanyurdu (Sakarya Atatürk), 13.30 Pendikspor-Fethiyespor (Pendik), 13.30 Konya Torku Şekerspor-Pursaklarspor (Recep Konuk Spor Tesisleri), 13.30 1461 Trabzon-Adana Demirspor (Ahmet Suat Özyazıcı).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri