Şekerspor Pursaklar’a bileniyor

Konya Torku Şekerspor, hafta sonu evinde oynayacağı Pursaklarspor maçı hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde sürdürüyor
Yeşil-beyazlı ekip Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde, aniden bastıran yağış ve soğuk havaya rağmen Pursaklarspor maçına aralıksız hazırlanıyor. Konya Torku Şekerspor’da bir süredir sakat olan Rıdvan, Bahadır ve Ömer Ali’nin sakatlıklarının da tam olarak düzeldiği, bu oyunculara şans verilmesi halinde forma giyebilecekleri öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı oyuncu ise bulunmuyor.
Sezon başında mükemmel bir performans ortaya koyarak tüm rakiplerinin açık ara önünde liderliğini sürdüren, ancak özellikle lig sonuncusu takımlar karşısında gerek kendi sahasında gerekse deplasmanlarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle liderlik koltuğunu Elazığspor’a kaptıran yeşil-beyazlılar aynı hataları Pazar günü sahasında oynayacağı Pursaklarspor maçında tekrarlamak istemiyor.
Dün Recep Konuk Tesislerinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Konya Torku Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Hem lig hem kupada üst üste maçlar oynamamız, sanırım futbolcuları bir hayli yordu. Elbette bunlar mazeret olamaz, tüm maçlarda dikkatli olmamız gerekirdi. İnanılmaz maçlar kaybettik, üst düzey takımlar karşısında olağanüstü oynayan futbolcular maalesef zayıf görünen takımlar karşısında konsantre olamadı. Kaybetmememiz gereken maçlar kaybedildi, akıl almaz puan kayıpları yaşadık. Elazığspor’un 9 puan gerisine düştük diye de iddiamızdan vazgeçecek değiliz. Lig uzun bir maraton ve köprülerin altından daha çok sular geçer. Şimdi Pursaklarspor maçını ve kalan maçlarımızı kazanmaya bakacağız. Elbet, Elazığspor da bir yerlerde takılıp puan kaybedecek. Mayıs ayında Allah’ın izniyle Bank Asya 1. Lig’e yükselen Konya Torku Şekerspor olacaktır” diye konuştu.
Spor Toto Kırmızı Grupta Ligin 20. haftasında oynanacak karşılaşmaların programı ise şu şekilde: Ş.Urfaspor - Belediye Vanspor, Balıkesirspor - Eyüpspor, Tokatspor - Dardanelspor A.Ş., Konya Torku Şekerspor - Pursaklarspor A.Ş., 1461 Trabzon - Adana Demirspor, Elazığspor - Ofspor, Sakaryaspor A.Ş. - Tarsus İdman Yurdu, Pendikspor - Fethiyespor, Kocaelispor - Türk Telekomspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri