Şekerspor Pendike hazır

Şekerspor, 2. haftada oynanacak olan Pendik maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün kampa girecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde sezonun ilk üç puanı almak
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ikinci haftasında yarın Pendikspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Dün yaptığı çift idmanla zorlu maçın hazırlıklarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, bugün sabah yeniden bir araya gelecek. Temsilcimiz, Recep Konuk Tesisleri’nde yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yarın yeni sezonda taraftarlarının karşısına yeni kadrosu ile ilk kez çıkacak olan Şekerspor kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajını iyi kullanarak galibiyet almak istiyor. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.
Öte yandan 2. ligin ikinci haftası birbirinden zorla maçlara sahne olacak. Beyaz ve Kırmızı Grup’ta oynanacak olan 2. hafta maçlarının programı ise şöyle: Beyaz Grup: 18 Eylül Pazar: 16.00 Diyarbakırspor-Turgutluspor (Diyarbakır Atatürk) 16.00 Gaziosmanpaşaspor-Bozüyükspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 16.00 Tokatspor-BUGSAŞ Spor (Tokat Gaziosmanpaşa) 16.00 Kocaelispor-İskenderun Demir Çelikspor (İsmetpaşa) 16.00 Balıkesirspor-Tepecikspor (Balıkesir Atatürk) 16.00 Konya Torku Şekerspor-Pendikspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) 16.00 Yeni Malatyaspor-Şanlıurfaspor (Malatya İnönü) 20.00 Altay-Çorumspor (Alsancak)
Kırmızı Grup: 18 Eylül Pazar: 16.00 Beypazarı Şekerspor-Ünyespor (Beypazarı) 16.00 Adıyamanspor-Altınordu (Adıyaman Atatürk) 16.00 Çankırıspor-Mardinspor (Çankırı Atatürk) 16.00 Sarıyer-Eyüpspor (Yusuf Ziya Öniş) 16.00 Denizli Belediyespor-Kızılcahamamspor (Doğan Seyfi Atlı) 16.00 1461 Trabzon-Alanyaspor (Ahmet Suat Özyazıcı) 19.30 Adana Demirspor-Bandırmaspor (Adana 5 Ocak) 20.00 Fethiyespor-Kırklarelispor (Fethiye)
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Pendik maçının hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde tek hedeflerinin üç puan almak olduğunu ifade eden Altınay; “Ligin ilk haftasında aldığımız bir puanla zorlu maratona başladık. Şimdi ise yarın oynayacağımız Pendik maçını mutlaka kazanmak ve taraftarımızın önünde sevenlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Pendik maçını da taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise yarın oynayacakları maçta taraftarlarının desteğini yanlarında görmek istediklerini söyledi. Erence; “Evimizde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunun için taraftarlarımızın ve Şekerspor camiasının bize vereceği destek çok önemli. Pazar günü Pendik önünde vereceğimiz zorlu sınavda tüm sevenlerimiz yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile üç puanı hanemize yazdıracağımıza inanıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri