Şekerspor Pazartesi’ye kadar izinli

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ve Ziraat Türkiye Kupası temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pazartesi günü Antalya’da toplanarak ligin ikinci yarısı ile Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına start verecek.
Konya Torku Şekerspor’da izin Pazartesi günü sona eriyor. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta haftalarca liderliği elinde tutan, ilk yarının bitimine iki hafta kala yeniden koltuğa oturan, ancak son iki hafta kaybettiği maçlar nedeniyle tekrar Elazığspor’a kaptıran yeşil-beyazlılar lig ve kupa maçı hazırlıklarına Antalya’da start verecek. Trabzonspor’la Konya’da oynayacağı kupa maçına büyük önem veren temsilcimiz, Antalya Kaya Belek Otel’de yapacağı kampta dört ya da beş hazırlık maçı oynayacak. Futbolu bırakan Zafer Biryol, takımdan gönderilen Barış Çetin ve Muhammet Fatih ile birlikte kamp sonrası bir oyuncunun daha gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Adı açıklanmayan bu oyuncunun gönderilmesi sonrası yeşil-beyazlı takım, en az üç oyuncu alarak kadroyu takviye yoluna gidecek. Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla tüm Türkiye’nin takdirini toplayan Konya Torku Şekerspor’un başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, eski hüviyetlerine döndüklerini belirterek, “Beşiktaş karşısında özellikle oyunun ilk yarısında oynadığımız futbolla, bir Süper Lig takımından geri olmadığımızı gösterdik. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek, dev bütçeli ve kalitesi belli Beşiktaş’ı farklı yenebilirdik. Kısmet değilmiş, ancak sonuçtan çok beni eski hüviyetimize dönmemiz sevindirdi. Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Ligde ise ilk yarının son iki haftasında yaptığımız hatalara düşmeyip, toparlanacak ve Bank Asya 1. Lig hedefimiz doğrultusunda hızla ilerleyeceğiz. Konya Torku Şekerspor’un nasıl bir takım olduğunu herkes görecek, yeter ki oyuncularım kendine güvensin” şeklinde konuştu.
Antalya Kaya Belek Otel’de kamp yapacak olan Konya Torku Şekerspor, antrenmanlarını da otelin sahasında gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlıların aynı yerde birçok takımın kampa girecek olması nedeniyle, hazırlık maçı oynayacağı takım konusunda zorluk yaşamayacağı ve en az bir yabancı takımla da özel maç yapacağı öğrenildi. Temsilcimiz Antalya kampını 10 Ocak tarihine kadar sürdürecek ve 11 Ocak’ta ise Konya’da Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupasındaki 3. maçında karşı karşıya gelecek. Şekerspor zorlu gruptan çıkarak yeni bir başarıya imza atmak istiyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri