Şekerspor Ofu bekliyor

İkinci yarının ilk maçında yarın Ofspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak olan Konya Şekerspor, hazırlıklarını tamamladı
Bugün tesislerinde kampa girecek olan temsilcimizin tek hedefi evinde kazanmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin ikinci yarısının startını yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ofspor maçı ile verecek. Olumsuz hava şartları ve lige verdiği bir haftalık arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren ve ardından Konya’ya dönerek çalışmalarına burada devam eden yeşil-beyazlılar, Ofspor maçının son idmanını dün öğleden sonra gerçekleştirdi. Bugün sabah yeniden Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı ter idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Şekerspor’un yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ofspor maçını İstanbul Bölgesi ulusal hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılığını Sedat Bayrak ve Yunus Taşkın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış çardaklı. Ligin orta sıralarından kurtulmanın ve bir an önce yukarılara doğru tırmanmanın hesaplarını yapan iki takımın maçında görev yapacak olan ota hakem Emre Malok, yeşil-beyazlıların ilk kez bir maçında düdük çalacak.
İlk yarının son haftasını maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar 18. haftada oynanacak olan Ofspor maçını kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki sezonun açılış maçında taraflar sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılmıştı. Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
Yeşil-beyazlılarda, sakatlıkları süren Özgür ve İlkay’ın tedavileri devam ediyor. Ofspor maçına yetiştirilmeye çalışılan futbolcuların durumu maç saatinde belli olacak. Ayrıca Şekerspor’da, Kaleci Akın’dan sonra Sinan’da sakatlığı nedeni ile sezonu kapattı. Bir diğer taraftan da yeşil-beyazlılara sevindirici haber Okan Koç’tan geldi. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Okan’ın sağlık durumunun iyiye gitti ve takımla birlikte idmanlara çıktı. Okan Koç, teknik heyet görev verdiği takdirde Ofspor maçında forma şansı bulabilecek. Ara transfer döneminde geçtiğimiz gün Kerem Can Akyüz ile yolarını ayıran ve Fenerbahçe’nin genç yeteneği Hasan Erbey’i kiralayan yeşil-beyazlılarda, başarılı futbolcunun ve diğer yeni transferler Bilal Aziz ve Erkam’ın Ofspor maçın forma giymesi bekleniyor.
18. HAFTA HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 18. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, tümü 13.30’da başlayacak 18. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar: Beyaz Grup Bugün: Altay-Şanlıurfaspor: Yaşar Kemal Uğurlu Yarın: Kocaelispor-Çorumspor: Emre Kosif Konya Torku Şekerspor-Ofspor: Emre Malok Tokatspor-Pendikspor: Alper Ulusoy Gaziosmanpaşa-BUGSAŞ Spor: Hasan Küpeli Diyarbakırspor-Bozüyükspor: Ali Şalk Balıkesirspor-Turgutluspor: Sertan Bakan Yeni Malatyaspor-Tepecikspor: Ali Palabıyık
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri