Şekerspor Ofspor’a bileniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Lig’in 17. haftasında, önümüzdeki Çarşamba günü Trabzon temsilcisi Ofspor’u konuk edecek.
Çanakkale Dardanelspor yenilgisi ile liderlik koltuğunu yeniden Elazığspor’a kaptıran yeşil-beyazlılar, evinde vereceği zorlu sınavın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Aldığı yenilgi ile şampiyonluk yarışında yara alan ve moral kaybeden temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak zirve yolunda emin bir adım daha atmak.
Evinde üç puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapan Konya Şekerspor’da sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Zafer Biryol ile Bahadır’ın dışında, Çanakkale maçında kırmızı kart gören Onur’da forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda başka eksik bulunmuyor. Öte yandan liderlik koltuğunu kaptıran Şekerspor dış sahada aldığı iki yenilgiye üzülüyor. Yeşil-beyazlı ekip iki yenilgisini de düşme potasındaki takımlardan aldı. Torku Şekerspor ligdeki ilk yenilgisini deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip sahasında ise Kocaelispor’a yenilerek ikinci yenilgisini aldı. Son yenilgisini ise Çanakkale Dardanel’den alan yeşil beyazlı ekip liderlik koltuğunu da rakibi Elazığspor’a kaptırdı Sahasında oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Şekerspor bu karşılaşmaların 5’ini kazanırken 2’sinde berabere kaldı. Dış sahada oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 2 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda ise 16 puan topladı. Şekerspor rakip kalelere 15 gol atarken kendi filelerinde 9 gol gördü.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Lig’de kolay maçın olmadığını v her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını söyledi. Çanakkale maçında kazanmayı herkesten fazla istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Altıparmak; “Futbolda böyle iş kazaları ara sıra oluyor. Bu maç geride kaldı. Şimdi Ofspor’la sahamızda oynayacağımız ve ligin ilk yarısının son maçı olan müsabakaya konsantre olmak zorundayız. Rakibin ligin son sırasında olduğuna bakıp gevşek davranmayacağız. Diğer maçlar gibi, bu maça da ciddiyet içerisinde çıkacak ve işimize bakarak inşallah galip geleceğiz. Her takımın birbirini yenebileceği gerçeğini unutmamak gerekir. Ofspor da bizim için sıradan bir takım değil, mutlaka bulundukları konum itibariyle bizden puan almaya çalışacaklar. Çanakkale yenilgisiyle üzdüğümüz taraftarımızı, bu kez sevindirmek istiyoruz” diye konuştu. 
LİGLERİN TEK NAMAĞLUP TAKIMI ELAZIĞSPOR
Öte yandan Şekerspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği Elazığspor, profesyonel futbol liglerinin yenilgi yüzü görmeyen tek takımı olma ünvanını elinde bulunduruyor. Elazığspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, Türkiye profesyonel futbol liglerindeki tek yenilgisiz takım olduklarını hatırlatarak, “Tüm rakiplerimiz, namağlup unvanımızı ortadan kaldırabilmek için mücadele ediyor. Bize karşı ekstra tedbirler alıyorlar. Ancak maçlar oynanmadan kazanılmıyor” dedi. Özköylü, yaptığı açıklamalarda, ligin 16. haftasını geride bıraktıklarını ve namağlup unvanlarının devam ettiğini kaydetti. 16 haftadır yenilgisiz olmalarının takımın özgüvenini kazanması açısından çok iyi olduğunu ifade eden Özköylü, şunları kaydetti: “Takımdaki arkadaşlarım görev yerlerini artık en iyi şekilde biliyorlar ve görevlerini en üst düzeyde yapıyorlar. Bu durumda oynadığımız zaman hem iyi sonuçlar elde ediyoruz hem de yaptığımız işten zevk alıyoruz. Biz sahada mücadelemizi verip bundan keyif alıp oynamayı hedefliyoruz. Tarsus İdmanyurdu maçında da en iyi şekilde oynayıp ligin ilk yarısını hem namağlup hem de lider tamamlamayı düşünüyoruz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri