Şekerspor moralsiz

Balıkesirsporun ligin zirvesine oturduğu maçta ege temsilcisine farklı mağlup olan Konya Şekersporda moraller bozuk. Yeşil-beyazlılar Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor

Balıkesirspor’un ligin zirvesine oturduğu maçta ege temsilcisine farklı mağlup olan Konya Şekerspor’da moraller bozuk. Yeşil-beyazlılar Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 13. haftasında geçtiğimiz gün Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Şekerspor, zorlu rakibi karşısında umduğunu bulamadı ve farklı mağlup olarak moral kaybetti. Yeşil-beyazlılar aldığı bu yenilgi ile 12 puanda kaldı ve ligin 12. sırasındaki yerini değiştiremedi. Bir başka deyişle Şekerspor, yakından takip etiği Gaziosmanpaşaspor’un bay geçtiği haftada rakibini yakalama şansını geri tepti.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin 14. haftasında önümüzdeki Pazar günü Diyarbakırspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, geçtiğimiz hafta Tokatspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 10’a çıkartan ve moral bulan Diyarbakır maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak Balıkesir yenilgisini telafi etmek.

 

Yeşil-beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Diyarbakırspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Diyarbakırspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında oynanacak olan Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecekler.

 

LİGİN ZİRVESİ BALIKESİR’İN

 

Konya Şekerspor maçı öncesinde ligin ikinci sırasında bulunan Ege temsilcisi Balıkesirspor, aldığı farklı galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Puanını 29’a çıkartan Bakılesir averajla zirveye oturdu. Zorlu haftaya lider giren Bozüyükspor ise İskenderun Demir Çelikspor’a 2-1 mağlup oydu ve 27 puanda kalarak ligin 3. sırasına geriledi. Zirve takibini yakından takip eden bir başka ekip Şanlıurfaspor ise Tepecikspor’u 4-0 mağlup etti ve puanını 29’a çıkartarak ligin ikinci sırasında yer aldı.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 13. hafta maç sonuçları ve önümüzdeki maçları şöyle: Şanlıurfaspor-Tepecikspor (4-0), Çorumspor-Turgutluspor (0-5), İskenderun Demir Çelikspor-Bozüyükspor (2-1), Kocaelispor-Bugsaş Spor (2-4), Altay-Pendikspor (1-0), Yeni Malatyaspor-Ofspor (0-1), Balıkesirspor-Konya Torku Şekerspor (4-0), Diyarbakırspor-Tokatspor (1-0). 14. hafta maçları: Ofspor-Balıkesirspor, Pendikspor-Yeni Malatyaspor, Bugsaş Spor-Altay, Bozüyükspor-Kocaelispor, Turgutluspor-İskenderun Demir Çelikspor, Tepecikspor-Çorumspor, Tokatspor-Gaziosmanpaşa, Konya Torku Şekerspor-Diyarbakırspor.

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri