Şekerspor Manisa seferinde

Turgutlu maçının hazırlıklarını dün tamamlayarak Manisaya giden Konya Şekerspor, burada yapacağı tek idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yarın deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı tek idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra ise Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında Manisa’ya hareket etti. Manisa Hanemon Otel’de kampa giren Şekerspor, bugün Manisaspor Tesisleri’nde yapacağı idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak. Yeşil-beyazlılar maç günü Turgutlu’ya geçecek.
İyi bir seri yakalayan Turgutlu karşısında yaşadığı zor günlere son vermek isteyen temsilcimizin vereceği zorlu sınav yarın Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Kayseri bölgesi ulusan hakemlerinden Çetin Topuz yönetecek. Topuz’un yardımcılığını Özkan Yaşasın ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Murat Ülger.
Temsilcimizde sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca Bugsaş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Bozhüyük maçında forma giyemeyen Sinan, bu maçta cezasını tamamladı. Sinan, teknik heyetin forma şansı vermesi ile birlikte Turgutlu maçında takımdaki yerini alabilecek. Temsilcimizin tek hedefi üst üste kaybedilen puanların telafisini Manisa deplasmanında yapmak.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Turgutlu maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamladıklarını söyledi. Üst üste iki haftadır aldıklarız yenilgiyle moral kaybettiklerini ancak tüm unları geride bıraktıklarını ifade eden Altınay; “Tek düşüncemiz Turgutlu’dan galibiyetle dönmek. İki haftada aldığımız yenilginin telafisi ve yeniden moral kazanmak için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bütün bir hafta boyunca Aldığımız yenilginin futbolcularımız üzerinde oluşturduğu moral kaybını gidermek için çaba gösterdik. İnşallah Manisa’dan anlımızın akı ile döneceğiz” dedi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 5. hafta maçlarının tamamı yarın oynanacak. 2. Lig’de 5. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: 9 Ekim Pazar: 15.00 BUGSAŞ Spor-Pendikspor (Yenikent ASAŞ) 15.00 Bozüyükspor-Ofspor (Bozüyük) 15.00 Turgutluspor-Konya Torku Şekerspor (Turgutlu 7 Eylül) 15.00 Tepecikspor-Tokatspor (Tepecik Belediye) 15.00 Şanlıurfaspor-Gaziosmanpaşaspor (GAP Arena) 15.00 Çorumspor-Diyarbakırspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) 15.00 İskenderun Demir Çelikspor-Balıkesirspor (İskenderun 5 Temmuz)
15.00 Kocaelispor-Yeni Malatyaspor (İsmetpaşa).
Kırmızı Grup: 9 Ekim Pazar: 15.00 Mardinspor-Altınordu (Mardin 21 Kasım) 15.00 Bandırmaspor-Körfezspor (Bandırma 17 Eylül) 15.00 Eyüpspor-Adıyamanspor (Eyüp-Seyircisiz) 15.00 Kızılcahamamspor-Çankırıspor (Kızılcahamam) 15.00 Ünyespor-Adana Demirspor (Ünye) 15.00 Kırklarelispor-Sarıyer (Kırklareli Atatürk) 15.00 Alanyaspor-Denizli Belediyespor (Alanya Oba) 15.00 1461 Trabzon-Beypazarı Şekerspor (Ahmet Suat Özyazıcı).
(MERHABA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri