Şekerspor, Maltepe’yi bekliyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Pazar günü Maltepespor ile önemli bir 90a çıkacak yeşil-beyazlılar zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Zeytinburnuspor ile berabere kalarak Maltepespor önüne avantajlı bir sonuçla çıkacak temsilcimiz, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Maltepe maçını kazanarak bitime üç hafta kala liderliğini sürdürmek isteyen temsilcimiz 16.haftada deplasmanda Telekomspor ile final gibi bir mücadeleye çıkacak. 17.haftada evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek yeşil-beyazlılar İstanbulspor deplasmanıyla lig perdesine nokta koyacak. En yakın rakibi Telekomspor’un da puan kaybetmesini bekleyecek yeşil-beyazlıların duruma göre, grupta şampiyonluğu bitime bir ya da iki hafta kala ilan etme ihtimali bulunuyor. Maltepespor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Ferhat Yayla ve Kenan Başkan’ın takımdan iki hafta daha uzak kalacağı belirtildi. Temsilcimizde kart cezaları süren İshak ve Emirhan Maltepe karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın İshak ve Emirhan’ın yokluğunda genç yıldız Ömer Ali’ye forma vermesi bekleniyor.

CEM BAKİ: TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET
Şekerspor’un tecrübeli oyuncusu Cem Baki, Maltepespor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Takım olarak Bank Asya hedefine kilitlendiklerini, bunun için önlerindeki Maltepe engelini aşmak zorunda olduklarını kaydeden Cem Baki, “ Maltepespor önemli bir rakip. Zor bir maç olacak. Alt sıralardaki takımların zirvedeki takımlara sürpriz yapabildiği bir gruptayız. Bunun için işimizi ciddiye alıyoruz. Rakibimizle bugüne kadar oynadığımız karşılaşmalarda gol yemedik. Bu bize moral olacak. Umarım iyi bir mücadeleyle galip gelen taraf biz oluruz” dedi.
KARTAL: KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Teknik Direktör İsmail Kartal, Maltepespor maçını kazanarak önemli bir virajı kayıpsız aşacaklarını söyledi. Kalan maçlar düşünüldüğünde en zor sınavlarının Telekomspor maçı olacağının altını çizen Kartal, “ Maltepe ve Etimesgut Şeker ile evimizde oynayacak olmamız avantaj. Telekomspor deplasmanından sergileyeceğimiz performans alacağımız puanlar Play-Off’a giden takımı da belirleyecek. Ancak bizim öncelikli düşüncemiz Maltepespor maçı. Maç maç düşünen bir ekibiz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu maçı kazanarak Telekom karşısına moralli çıkacağımızı düşünüyorum. Telekom ile aramızdaki puan farkını sürdürmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri